Helena Topalović se skinula
Foto: Alo/Printscreen

Ćerka poznatog pevača Milana Topalovića Topalka, Helena Topalović, od kako je postala majka male Dominike, potpuno se posvetila porodičnom životu.

Topalovićeva uživa u majčinstvu, ali i u ulozi domaćice.

Iako po fotografijama na Instagramu ne izgleda kao neko ko provodi vreme u kuhinji, Helena je demantovala predrasude.

Naime, Helena se na svom Instagram profilu pohvalila svojim umećem i otkrila je pratiocima kako izgleda kada ona napravi burek.

- Kada baba pošalje sir, onda mora da se pravi sirnica. Ili burek sa sirom? - napisala je Helena, a nakon toga objavila rezultate truda.

Sudeći po mnogobrojnim komentarima, Topalkova ćerka je definitivno sve iznenadila, te se pratioci nadaju da će i ubuduće fascinirati svojim umećem u kuhinji.

Podsetimo, Helena Topalović drastično je promenila imidž i svoju dugu crnu kosu ošišala je na paž. Izgleda da joj ova promena i te kako prija, a na svoj račun dobila je i niz divnih komentara.

@alo_portal Redakcija Alo! je dobila rođendansku čestitku pevača Saše Kovačevića ❤️ Hvala na lepim željama i rečima, radujemo se zajedničkim uspesima u budućnosti ❤️ #alo #alonovine #alodnevnenovine #foryoupage #fyp #foryou #fypシ #fypシ゚viral #rodjendan #sasakovacevic ♬ original sound - Alo_portal

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading