NA FAKULTET SAM IŠLA U ŠTIKLAMA DOK SU SVI BILI ČUPAVI Didi J šokirala izjavom o studentskim danima, a tu se nije zaustavila!
Foto: Alo/Foto: Ataimages

Pevačica Dijana Janković, poznatija kao Didi J, već pet godina gradi karijeru preko okeana, a sada se prisetila svog života pre nego je postala poznata. 

Didi je ispričala mnoge stvari o svom detinjstvu koje do sada nije govorila javno, a onda je otkrila kako su izgledali njeni studentski dani.

- Uvek sam bila drugačija, po oblačenju sam se izdvajala, na fakultet sam išla našminkana i u štiklama u 6-7 ujutru, dok su svi bili čupavi i u širokim trenerkama i patikama i imala sam utisak da svi misle da nisam normalna i da sam neki vanzemaljac. Ja sam uvek pratila modu i sve stizala, svi su me pitali kao ideš na fakultet, učiš, imaš dobre ocene i još stigneš da se središ, ja kažem da, to sam ja. Tada sam ustajala u 6 ujutru i nije mi bilo teško da se sredim. I kada sam kod kuće i ne radim ništa ja se sredim da budem lepa sebi - rekla je pevačica.  

Dijana je otkrila da je fakultet završila samo da bi ispunila želju roditeljima, iako je bila svesna da se nikada nećebaviti ekonomijoj koju je studirala. 

- Nisam unovčila diplomu, ja sam znala da se nikada neću baviti tim, želela sam svom ocu da ostvarim želju, pa sam zato i upisala fakultet. Prvo sam želela da studiram Filološki fakultet, ali pošto znam engleksi onda je glupo da to upišem i upisala sam Ekonomski da bih roditeljima dokazala da ja to mogu i da bih imala diiplomu ali ja sam duboko u sebi znala da ću jednog dana biti svetska zvezda i nisam od toga odustala. Kada sam u Srbiji počela da se bavim pevanjem, svi su me pitali zašto sam snimila pesmu, ovde pevačice prati loša priča, a ja sam rekla da se ne brinu jer ću jednog dana stići do Dženifer Lopez, ja ću biti velika zvezda i kako je vreme prolazilo i kako je krenula karijera u Srbiji svi su bili oduševljeni - rekla je pevačica za domaće medije. 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading