MC Stojan
Foto: Alo/Foto: Ataimages

U rijalitiju "Elita" Mc Stojan optužen je da je naklonjen istom polu, a on je sada rešio da stane na put pomenutim navodima i otkrije pravu istinu o svom opredeljenju.

Učesnica rijalitija Jovana Cvijanović, koja je još pri ulasku u rijaliti otkrila da je bila u vezi sa poznatim reperom, tvrdi da ju je ostavio zbog dečka.

- Rekla mi je da je Stojan pe*er, rekla si mi da ima dečka - odbrusio je Janjuš, a zbog svega toga reper je odlučio da se oglasi na svom Instagram profilu.

MC Stojan

Foto: Ataimages

 

Naime, Stojan tvrdi kako su spekulacije o tome da je gej glupost, jer voli više ženski pol od, kako kaže, Marije Šerifović. Takođe je dodao fanovima da odlaze u verske objekte, te da se posvete veri.

- Sve možete da kažete za mene, znam ja da bi vi to voleli jer vas ima pun k*rac, ali ovo što pišete mi je jako zanimljivo, znate zašto? Pa mili moji, ja više volim p*čku od Marije Šerifović - poručio je reper putem svog storija na Instagramu. 

Inače, Jovana je na samom početku rijalitija govorila o svojoj emotivnoj vezi sa reperom, gde je otkrila da je zbog njega bolovala od anoreksije i da joj je psihičko i zdravstveno stanje bilo jako narušeno. Ona je nedavno iznela optužbe na njegov račun da je homoseksualac, što je govorila u jednoj od emisija u rijalitiju. 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading