Aleksandra Prijović
Foto: Alo/Printscreen

Pevačica Aleksandra Prijović iznenadila se kada je saznala da se u Zetri, u publici nalazi i poznati pevač Šerif Konjević. 

Pevačica se u znak poštovanja javno obratila pevaču i zamolila publiku za aplauz. 

- Stvarno nisam znala da će večeras u publici biti čovek koga neizmerno cenim i poštujem. Kad sam čula pre koncerta ostala sam u šoku. Hvala vam što ste tu da me podržite, mnogo vam hvala - rekla je pevačiva i zamolila publiku za ogroman aplauz što je publika i uradila.

Inače, Šerif Konjević je pre početka spektakla otkrio detalje poznanstva s Prijom.

- Mnogo mi je drago pa sto je ovoliko uspela, zna se ko je ona, apsurdno je pričati bilo šta. Ja i ona smo dugo radili zajedno, ja da pevam njene pesme i ne baš ja pevam muške pesme samo, ali znam da ona obožava moje - rekao je Šerif za "Kurir".

Podsetimo, Aleksandra je sve prisutne zadivila kada je na prvom održanom od ukupna tri koncerta izvela svog sina Aleksandra na binu.

@alo_portal Pevačica otkrila da li je teško biti Jelena Rozga i kako se oseća u svojoj koži, a ova stvar joj jedino stvara problem 👇🏻 #alo #alodnevnenovine #alonovine #fypシ #foryou #viral #fyp #jelenarozga ♬ original sound - Alo_portal

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading