Slađa Delibašić
Foto: Alo/Printscreen

Pevačica Slađa Delibašić, javno je izrekla svoje mišljenje o estetskim intervencijama, posebno kod mladih devojaka.

Iako muškarci navodno to ne vole, te ističu da vole da je njihova žena prirodna ipak se okreću za nekom koja je uradila poprilično dosta toga na sebi.

- Najgora stvar je što muškarci to podržavaju. Ovo je novi trend koji je napravljen. Mislim da su oni najveći krivci. Svaka devojka bi trebalo prvo da radi, da stvori za sebe, a potom može da uradi sve kada sama stvori. To je naša današnjica i današnjica tih imućnih i starijih muškaraca, koji imaju malo više para, pa eto, kao hajde da ulažu u nekoga, a devojka k'o devojke ‘ladno to prihvataju, tako da mislim da su oni napravili ovaj trend tih sponzoruša, tako da su jedino muškarci krivi za to - rekla je Slađa, i dodala:

- Meni je bitno da kada dođem kući i skinem sve sa sebe i pogledam se u ogledalo, da je to to što vidim. Sada stvarno nema potrebe da radim nešto, zadovoljna sam slikom koju vidim. Ono što čovek poseduje u dubini duše, tako i izgledamo. Nemam nekih sad predrasuda, ako neko ima nekih kompleksa, da neko uveća grudi, jer ima male, ali kako i ko to dotira, doliva i pomaže, to je ključna stvar. Da li će ona sama ili će joj roditelj pomoći, što je prihvatljivije, nego neko tamo sa strane - dodala je Delibašićeva, pa otkrila šta je njena ćerka Silvija radila na sebi:

- Silvija je skoro uradila grudi, nisam bila za to dok ne rodi dete, ali sam je podržala i sama je to isfinansirala - zaključila je Slađa Delibašić u jednoj emisiji.

Podsetimo, Slađa Delibašić rasplakala se u emisiji na pomen svoje majke, koju je izgubila kada je imala svega 10 godina:

- Mi smo došli pred Zvečan i ja kažem, ej, gledaj sad mama kad nas čeka sa piletinom i tako to i onako ulazim u Mitrovicu i na ulazu vidim vence i to je to - kroz suze je ispričala Slađa.

@alo_portal Ko je po Vašem mišljenju najzgodnija voditeljka? 😊 Pišite nam u komentarima 👇🏻 #alo #alodnevnenovine #alonovine #fyp #foryou #fypシ #viral ♬ original sound - Alo_portal

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading