Desingerica
Foto: Alo/Foto: Vladimir Marković

Dragomir Despić poznatiji kao Desingerica doživeo je vrtoglavu popularnost u poslednjih nekoliko meseci. Reper trenutno slovi za vodeću zvezdu u regionu, a osim svojom energijom, brojne fanove, pretežno one ženskog pola, kupio je i svojim izgledom.

Iako je osvojio mnoga ženska srca, njegovo je ipak zauzeto. 

Desingerica je već godinama u skladnom braku sa suprugom Nevenom koja se sada oglasila za Alo! i otkrila do sada nepoznate detalje o njihovom odnosu. 

- Dragomir i ja smo zajedno već 11 godina, od toga poslednje 3 godine u braku. Upoznali smo se preko zajedničke drugarice. To je bilo još u periodu srednje škole. Drugarica i ja smo otišle na piće, a onda je došao i on. Ostalo je istorija - rekla je Nevena kroz smeh. 

Poslednjih dana digla se velika prašina oko Neveninog svojevremenog učešća u rijalitiju "Hotel Maldivi", te nam je najpoznatija balkanska supruga otkrila kako pamti to iskustvo.

- Istina je da sam bila u rijalitiju, ali to je bilo baš davno. Moje učešće je trajalo svega dve nedelje - rekla je ona, pa se osvrnula na odnos sa Gastozom koji je tada sve činio kako bi je osvojio.

- Ne znam da li bih mogla da kažem da me je Gastoz muvao, on je samo istakao kako voli devojke sa kovrdžavom kosom - rekla je skromno lepa Nevena. 

Desingericina supruga je inače vrlo aktivna na Tiktoku gde ima više od 40.000 pratilaca, a za Alo! je otkrila da u budućnosti svoju popularnost na ovoj društvenoj mreži planira dodatno da unapredi. 

- Trenutno sam nezaposlena jer sam posvećena ćerki sa kojom provodim najviše vremena. Slobodne trenutke sam koristila na Tiktok, a popularnost koju sam tamo stekla je došla iznenadno. Vremenom sam počela da snimam lajvove i da od toga zarađujem, a planiram da se uskoro aktivnije posvetim tome, pa da se i zvanično vodim kao Tiktokerka - zaključila je za Alo! Tiktok zvezda u usponu. 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading