SEDIM U PRAZNOJ SOBI U BOLNICI Supruga Dada Polumente slomljena zbog ćerkine operacije
Foto: Printscreen/Foto: Printscreen/instagram

Pevač Dado Polumenta otkazao je sva dešavanja do daljnjeg zbog operacije svoje ćerke, a sada se i njegova supruga Ivona oglasila na društvenoj mreži Instagram i opisala šta im se dešava. 

Ona je otkrila kako se oseća dok joj je ćerka na operaciji slepog creva:

- Živote moj mili, sedim u praznoj sobi u bolnici, a ti na operacionom stolu. Otkucava ponoć i dan kad sam te pre sedam godina donela na ovaj svet. Eto, šta ti je život. Ti si naša najhrabrija devojčica, ti si naš pobednik. Iz ovoga ćemo izaći još jači, a kako ti kažeš, ti si škorpija, a škorpije su opasne. Srećan rođendan snago moja i najveća ljubavi - napisala je Ivona.

Juče se porukom oglasio i Dado koji je javnost obavestio da odlaže promociju svog albuma koji je nazvao upravo po starijoj ćerki "Alea":

Dragi naši ljudi, nažalost, zbog hitne Aleine operacije slepog creva, prinuđeni smo da odložimo izlazak albuma i promociju koja je zakazana za sutra. O novom datumu izlaska albuma i datumu promocije ćemo vas blagovremeno obavestiti. Hvala na razumevanju - napisao je Polumenta.

Ivona i Dado imaju dve ćerkice, Aleu i Aliu, dok pevač iz veze sa Anamarijom Kikoš ima sina Dorijana. 

Podsetimo, Dado je nedavno progovorio o braku i otkrio koliko se promenio nakon što je upoznao Ivonu. 

@alo_portal Kaja o dečku Aleksandre Mladenović kog je pevačica prijavila policiji #alo #alodnevnenovine #alonovine #fypシ #fypシ゚viral #kaja ♬ original sound - Alo_portal

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading