MILI MOJ, UMRO SI MI NA RUKAMA Srpska pevačica slomljena nakon smrti: Otišao si za pola sata
Vladimir Marković

Pevačica Marija Mikić ostala je zatečena nakon smrti kućnog ljubimca.

U pitanju je papagaj za kog je bila mnogo vezana, a od svog vernog prijatelja se oprostila i na društvenim mrežama.

- Mili moj dobri. Samo si odjednom klonuo i otišao za pola sata, meni na rukama. Nisam znala da ću danas poslednji put čuti tvoj glas i tvoju pesmu. Bio si od početka sa nama. Najvoljeniji. Pričali su nam da smo čudo napravili od tebe i da se nijedan papagaj nije tako mazio i ponašao kao čovek. Sve smo to uspeli zbog ljubavi, ali nismo uspeli da te sačuvamo. Nešto je bilo jače i od tebe i od nas - napisala je Marija na Instagramu. 

- Bio si tu kad je došla jedna beba, pa druga, i pričali su nam: "Nemojte ga blizu dece, uješće ih". Ti si sve znao, samo si ih mazio i čuvao još dok su bili u stomaku. Znaš, znali smo u šali da kažemo kad deca odu svojim putem, opet ćemo ostati ti, Joca i ja. Da sedimo na fotelji, a ti na ramenu. Ostaće samo uspomena, dobri moj Aksi. Mnogo njih. Kako da te prepričam klincima? Raširi krila najviše i pevaj najglasnije. Vole te tvoji ludaci, Soni ti je već uzeo ćebence - dodala je ona u objavi.

Podsetimo, pevačica i njen suprug su godinama bili nerazvdojni od papagaja Aksentija, te ih je ovaj gubitak duboko potresao. 

@alo_portal Koliko novca na dnevnom nivou troše samofinansirajući studenti 💸 #alodnevnenovine #alo #studenti #studentskizivot #samofinansiranje #fypシ #foryou ♬ original sound - Alo_portal

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading