Prija treći put
Foto: Alo/Foto: Alo.rs

Pop pevačica Marija Mikić imala je veliku želju da ode na jedan od tri koncerta Aleksandre Prijović u Areni, ali je zakasnila da kupi karte, pa se pomirila sa činjenicom da je svaki propustila.

Međutim, njen suprug s kojim ima dvoje dece i uživa u ljubavi, postarao se da je iznenadi.

- Suprug mi je samo rekao da se sredim, pa sam se pitala što li to traži kad smo pošli samo na večeru kod prijatelja u restoran, nije mi palo na pamet da idemo na koncert jer sam zakasnila da kupim karte za taj 28. septembar kada smo imali slobodan dan i nismo nastupali, pa smo tada mogli da odemo - rekla je za Alo! Marija Mikić i dodala: 

- Meni je inače noćnog života preko glave osim kada su neka slavlja naših prijatelja u pitanju, ali imam i dosta nastupa na čemu sam i te kako zahvalna. U svakom slučaju, noć mi ne gine da li zbog nastupa, da li zbog dece, uvek noću imam nešto. Što se koncerta tiče, videli ste da nisam silazila sa stolice, zaista je bila prelepa atmosfera i super žurka, a posebno sam se dobro provela jer me muž iznenadio - objasnila je Marija i priznala da ljubav ojačavaju baš te sitnice:

- Volimo ta iznenađenja, to je ono što je ključno - kaže Marija i dodaje da joj muž zamera to što je ponekad neodgovorna, a za kraj je priznala da i ona mašta o Areni:

- Kada sam videla Aleksandru na bini u Areni, pomislila sam da je to i moja želja. Sada radimo novi album i sigurna sam da će se i meni ispunuti ta želja - zaključila je Marija i dodala da je rano za treće dete jer je mlada, ali da to ne znači da ga neće roditi za pet ili šest godina kada napuni 35.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading