Milić Vukašinović
Foto: Alo/Printscreen

Rokeru Miliću Vukašinoviću pre nekoliko dana je bila zakazana operacija srca, a zbog njegovog narušenog zdravstvenog stanja je odložena.

Roker se sada oglasio na svom Tviter nalogu, gde je istakao da mu još uvek nisu ugradili stentove.

- Nisu mi ugradili stentove jer mi je krvna slika jako loša, malokrvnost i anemičnost su me s**bali i sad moram krvnu sliku da popravim do zadovoljavajućeg nivoa da bi mi završili stentove, a mislim da su mi krv s**bale tablete za razređivanje krvi - napisao je Milić Vukašinović u svom obraćanju.

Podsetimo, roker se nedavno više od deset dana borio za život nakon što je operisao zbog blažen infarkta. Više od osam dana proveo je intenzivnoj, gde su se lekari izborili za njegov život.

Njemu i njegovoj ženi Suzani je u najtežim danima u pomoć pritekao pevač Aco Pejović kog Milić, kako sam priznaje, nikada nije upoznao.

- Prvi put sam upoznao čoveka čiji kvalitet ličnosti, ljudski vrednosni sistem uključujući poštovanje svojih kolega iz muzičke branše, nadilazi lični muzički uspeh koji je ogroman, a to je pevač i umetnik, velika zvezda narodne muzike Aco Pejović, koga lično ne poznajem niti smo se ikada sreli. Čuli se jednom telefonom da mu na Viber pošaljem dve pesme da čuje i to je sve. Taj čovek je, kad je krenulo sve ovo sa mojom bolešću, našao broj telefona od moje žene Suzane, nazvao je i rekao joj da ne brine ništa, da će on da pomogne na svaki mogući način, finansijski ili bilo drugi, da dođe do mog ozdravljenja i da ga Suzana slobodno zove u bilo koje doba za šta god treba u vezi mene i mog lečenja, što je Su i uradila i uskoro će mi biti ugrađena dva stenta u srčanim krvnim sudovima. Toliko o stvarnoj ljudskoj vrednosti i stvarnoj ljudskoj veličini sadržanim u velikom Aci Pejoviću. Do groba zahvalni Suzana i Milić Vukašinović - poručio je roker tada na Fejsbuku.

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading