ISPLIVALA ŠOK ISTINA O EMINI JAHOVIĆ Otkrivena pevačicina tajna iz prošlosti, sve se dešavalo u Novom Pazaru
Foto: Alo/Foto: Ataimages

Pevačica Emina Jahović pre muzičke karijere bila je voditeljka vremenske prognoze u rodnom Novom Pazaru.

Želela je da bude poznata, pa je iz tog razloga izabrala televiziju, a ujedno je zarađivala i za džeparac.

 

Valsnici televizije bili su pevačica Elma Sinanović i njen suprug, a Elma je pomogla kasnije Emini da uđe u svet muzike.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Emina Jahovic (@yaemina)

- Emina je bila najlepša voditeljka vremenske prognoze ikada, na bilo kojoj televiziji. Bila je kao bombonica. Kratko joj je to bilo interesantno. Želela je uvek da peva i ja sam joj pomogla da dođe do Dina Merlina. Bilo je tih razgovora, našli su joj neke crnogorske kompozitore, ali ja sam odmah rekla da to ne rade i da je odvedu kod njega. Ljudi su me poslušali i u startu je napravila to što treba - rekla je Elma, a prenosi Mondo.

I Emina se rado seća tinejdžerskih dana.

- Uživala sam tokom tog perioda koji sam provela radeći na televiziji i na radiju. Tada sam prvi put pokazala svoju kreativnu slobodu koja me je kasnije i navela da krenem putem muzike i javnog života - rekla je Emina ranije za Kurir.

 

@alo_portal Iskrene čestitke stižu nam i od Lidije Vukićević ❤️ Hvala na lepim željama i rečima, radujemo se zajedničkim uspesima u budućnosti ❤️ #alo #alonovine #alodnevnenovine #rodjendan #lidijavukicevic #fyp #foryou #foryoupage #fypシ #fypシ゚viral ♬ original sound - Alo_portal

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading