Ljuba Perućica sa devojkom
Foto: Alo/Printscreen

Ljuba Perućica imao je vrele scene sa makedonskom pevačicom Kristinom Dimitry, a neke od fotografija sa snimanja spota su već osvanule na društvenim mrežama i mnoge su šokirale.

Naročito što na tim fotografijama i snimcima njih dvoje izgledaju kao zaljubljeni par, a poznato je da je Perućica oženjen i da mu je supruga bivša voditeljka Katarina Kolozeus.

Naime, ovim povodom oglasila se Kristina i rekla šta ona misli da li će Katarina biti ljubomorna kada pogleda šta su Ljuba i ona snimali.

- Na snimanju je bilo prelepo. Bila je pozitivna energija od ekipe koja je radila spot, a Ljuba je jako zabavan i pozitivni ludak hehe - rekla je Kristina, pa se osvrnula na mogući razvod.

- Bila mi je čast sarađivati sa Ljubom, koji je jedan od najboljih vokala na ovim prostorima. A njegova žena, koja je prelepa i harizmatična, zna šta znači šou-biz. Tako da neće doći do razvoda hehe - uverena je atraktivna makedonska pevačica za Espreso.

@alo_portal Čestitka i savet od Suzane Mančić za ceo naš tim ❤️ Hvala na lepim željama i rečima, radujemo se zajedničkim uspesima u budućnosti ❤️ #alo #alonovine #alodnevnenovine #rodjendan #suzanamancic #fyp #foryou #foryoupage #fypシ #fypシ゚viral ♬ original sound - Alo_portal

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading