Peđa Blizanac o napadu
Foto: Alo/Printscreen

Nakon vesti da je Nenad Jovanović Blizanac napadnut ispred lokala gde je nastupao, poznati pevač se oglasio na svom Instagram profilu i otkrio da je on dobro, kao i da nema nikakve veze sa sukobom jer se to desilo nakon njegove svirke.

U medijima se pojavila informacija da je u utorak, 18. oktobra došlo do incidenta ispred jednog lokala u ulici Pere Velimirovića.

Peđa Blizanac

Printscreen

 

Naime, navodno je nepoznati muškarac mačetom napao pevača Nenada Jovanovića i jednog radnika obezbeđenja, prilikom čega je radnika posekao po telu, te mu tako nandeo povrede u predelu stomaka.

Tim povodom se na svom Instagram porfilu oglasio i sam Nenad koji je istakao da on nema nikakve veze sa incidentom, jer je do toga došlo nakon njgovog nastupa u lokalu.

- Evo ovim putem da se obratim u vezi naslova vezanih za napad na mene. Niko me nije napao! Koliko sam kasnije saznao, incident koji nije imao nikakve veze sa mojim nastupom dogodio se u utorak nakon radnog vremena ispred lokala u kojem sam nastupao i nemam informaciju da je bilo ko povređen. Hvala vam što brinete za mene, ali sve je ok. - izdao je on saopštenje.

Inače, Nenad Jovanović Blizanac je popularnost stekao u grupi "Blizanci" početkom dvehiljaditih godina sa bratom Peđom Jovanovićem.

@alo_portal Pišite nam u komentaru da li ste bili na koncertu Aleksandre Prijović? 👇🏻#anketa #alo #srbija #fypシ #fypシ゚viral #fyf ♬ original sound - Alo_portal

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading