Tijana Dapčević
Foto: Alo/Foto: ATA Images

Pevačica Tijana Dapčević može se pohvaliti sjajnim rezultatom, s obzirom da je za samo četiri meseca smršala više od 15 kilograma, a sada je otkrila i na koji način je svoju liniju dovela do savršenstva.

Naime, kako je ona istakla, ključ svega je u balansu i umerenoj količini hrane, a ako se uz još sve to uvede i fizički aktivnost i teretana, kilogrami se prosto tope.

- Odlučila sam se na taj korak kad sam uvidela da se ne osećam više dobro u svojoj koži, kao i da ne mogu da uđem u određene komade garderobe - ispričala je Tijana jednom prilikom.

Tijana Dapčević

Printscreen

 

- Moja ishrana se zasniva na izbalansiranim obrocima. Jedem pregršt povrća i voća, malo mesa, sigurno dvaput nedeljno konzumiram ribu. Nikada nisam gladna jer jedem bukvalno sve osim određenih namirnica koje mi smetaju - objasnila je pevačica i otkrila da testo ne jede, a kada su u pitanju mlečni proizvodi dozvoljen je samo mladi sir.

Inače, pevačica Tijana Dapčević imala je i velike zdravstvene probleme zbog kojih je morala na operaciju.

Tijana je imala problem sa proširenim venama i brojnim kompilkacijama, pa je sve moralo da se reši operacijom, a kako bi pomogla ženama koje se susreću sa sličnim tegobama, pevačica je odlučila da podeli svoje iskustvo.

- Imala sam krofne na nogama. To je ono kad popusti zid, a u jednom trenutku je popustio, i ja sam to okarakterisala da imam krofne na nogama. Međutim, to nije bio jedini problem. Noge su mi oticale, imala sam bolove, noću su me budili grčevi… Kada sam uradila dopler, doktor mi je rekao ‘Ovo je trebalo da uradimo pre godinu dana, ja ne znam šta ti čekaš' - objasnila je pevačica, pa dodala da je jedino rešenje bila operacija.

@alo_portal Kratak osvrt na naš 16. rođendan ☺️ Hvala svima na lepom željama i čestitkama, hvala svima koji su odvojili svoje vreme da nam pošalju video poruku ❤️ Mi smo se u redakciji zasladili, a pravo slavlje nas tek čeka 🥳🎂 #alo #alonovine #alodnevnenovine #fyp #foryou #foryoupage #fypシ #fypシ゚viral #rodjendan #suzanamancic #pljugica #jovanajeremic #natasabekvalac #milicapavlovic #sasakovacevic ♬ original sound - Alo_portal

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading