Sabina Sakić
Foto: Printscreen/Foto: Printscreen/instagram

Udovica pokojnog pevača Sinana, Sabina Sakić inicirala je otvaranje muzeja i ateljea u njegovu čast, u Loznici.

Pored sina Alena Sakića, otvaranje je podržalo mali broj javnih ličnosti.

Naime pojavili su još samo i Hanka Paldum, Ivan Ivanović Đus i Acko Nezirović. Niko drugi se nije potrudio da na ovaj dan sačuva uspomenu na legendarnog pevača.

Sabina Sakić

Foto: Printscreen/instagram

 

Sabina Sakić je trpela toliko jake bolove na otvaranju, da će morati na hitnu intervenciju na vilici, a kako su joj stomatolozi rekli, moraće da joj izvade živce iz više od deset zuba, što neće moći brzo da se reši. Sinanova udovica se nada da će mukama uskoro doći kraj.

- To je noćna mora - rekla je kratko Sabina, a prenosi portal "Svet".

Podsetimo, u muzeju su, osim uramljenih fotografija, mnoge lične stvari pokojnog pevača. Ručni satovi, dugmad za manžetne, igle za kravatu, brojanica za meditaciju, naočare za sunce i čitanje, uramljene zahvalnice, plakete i zlatne ploče, pehari, odela, firmirane cipele, a Sabina je izložila svoje umetničke slike i skulpture, a u jednom uglu se nalazi i koncertni klavir zlatne boje.

Podsetimo, dugo nakon pevačeve smrti, udovica je prolazila kroz pakao koji joj je priređivao pevačev sin, a njen pastorak Rašid Sakić, koji je iznenada preminuo u 45. godini u zatvoru Sremska Mitrovica, gde je bio na izdržavanju kazne od tri godine zbog razbojništva.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading