Mile Kitić
Foto: Alo/Foto: GOOGLE/SCREENSHOT

Pevač Mile Kitić našao se na meti kritika, nakon što je na jednoj Instagram stranici objavljeno da je ispred svoje kuće na Lekinom brdu zauzeo iscrtano parking mesto. 

Naime, iako pevač navodno ima garažu, on je postavio rampe sa pištalicom.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Eko Straža (@ekostraza)

Kako bismo saznali da li su nadležne institucije reagovale i da li je stigla prijava nakon ovog folkerovog poteza, kao i da li on na ovo ima pravo, stupili smo u kontakt sa komunalnom službom opštine na kojoj se nalazi kuća Mileta Kitića.  

- Prijava je stigla putem našeg sajta, tj. službenog mejla komunalne inspekcije - potvrdio je za Alo! rukovodilac komunalne inspekcije. 

- Dobili smo prijavu da su postavljene dve zapreke na dva parking mesta. Nemamo potvrdu da je to bilo ko izvršio, osim fotografije koja je stigla na naš službeni mejl - rekli su iz odeljenja za komunalnu inspekciju i otkrili da će se kontrola svakako izvršiti:

- U postupku vanrednog inspekcijskog nadzora inspektor će izvršiti kontrolu i utvrditi lice koje je odgovorno za to, ko god to bio, da se zapreke uklone ako nemaju dozvolu - rekao je rukovodilac koji nam je otkrio šta čeka pevača ako se ispostavi da nema dozvolu:

- Ako se potvrdi da za to nema dozvolu, vodiće se postupak za uklanjanje - rekao nam je rukovodilac odeljenja za komunalnu inspekciju opštine Voždovac, Nenad Mitrović. 

Mi smo pokušali da stupimo u kontakt sa Miletom, kao i njegovom suprugom Martom, ali se oni do objavljivanja ovog teksta nisu javljali na naše pozive. 

@alo_portal Pevač Mile Kitić najavio je prvu američku turneju sa ćerkom Elenom koja će se održati u oktobru ove godine! 🎤 U poslednjih nekoliko godina tekstove za Miletove pesme piše njegova supruga Marta Savić, a pevač priznaje da mu se ne svidi sve što ona uradi. #alo #alodnevnenovine #milekitic #fyp #foryou ♬ original sound - Alo_portal

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading