Mile Kitić
Foto: Alo/Foto: Alo/ilustracija

Marta Savić i Mile Kitić godinama žive u velelepnoj vili na Lekinom brdu, koja, kako su pisali mediji, vredi 500.000 evra. Kuća je opasana visokim betonskim zidom i gvozdenom kapijom. Oni nisu žalili para, pa su za svakog člana porodice napravili po sprat.

Iako navodno imaju garažu, sada je na jednoj stranici na Instagramu isplivala šokantna fotografija ispred njihovog doma. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Eko Straža (@ekostraza)

Naime, oni su ispred svog doma zauzeli regulrano iscrtano parking mesto, tako što su postavili rampe sa pištalicom, što je mnoge razbesnelo, te se porodica poznatog folkera našla na meti kritika.

"Posle štangli ispred kuće, sada otvoreno otimaju javno iscrtana parking mesta. Stavljaju rampe sa pištalicom da ne moraju ni da lzleze iz kola. Ovo je konkretno porodica Kitić, tačnije kuća se vodi na ženu i ćerku Elenu Kitić", piše u objavi na Instagramu ekostraže.

Mi smo pokušali da stupimo u kontakt sa Miletom, kao i njegovom suprugom Martom, ali se oni do objavljivanja ovog teksta nisu javljali na naše pozive. 

 

@alo_portal Pevač Mile Kitić najavio je prvu američku turneju sa ćerkom Elenom koja će se održati u oktobru ove godine! 🎤 U poslednjih nekoliko godina tekstove za Miletove pesme piše njegova supruga Marta Savić, a pevač priznaje da mu se ne svidi sve što ona uradi. #alo #alodnevnenovine #milekitic #fyp #foryou ♬ original sound - Alo_portal

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading