Milan Kalinić
Foto: Alo/Foto: ATA Images

Voditelj i glumac Milan Kalinić sa suprugom Sandrom ima dvoje dece, a sada je progovorio o roditeljstvu.

- Sve je gore i gore, grešimo. I ja grešim, ali mnogo manje nego drugi ljudi, tvrdim to. Roditeljstvo je egzaktna nauka koliko god da je teško i komplikovano, egzaktna je u jednoj stvari - pogledaš decu i roditelja i jasno ti je da li roditelji greše ili ne. Kad pogledam moju decu, ne ja već svako, kad pogleda rezultat, tvrdim da grešim manje od drugih - rekao je Milan.

Milan je istakao da svoju decu vaspitava identično kao njega njegovi roditelji.

- Moja ćerka kaže da će da vaspitava decu kao mene moja majka. 99,99 posto ide iz porodice. Kada vidiš kakvo je neko dete to je zato što su mu roditelji takvii ili se nisu bavili njime iz raznih raloga... nisu stizali, nisu hteli ili nisu znali. Nisu hteli je najgori i za to nema opravdanje, a nisu stigli moramo da razumemo, mnogi su svesvni toga i krivo im je - poručio je glumac.

Kalinić je istakao da sa svojom decom uvek razgovara i da ništa ne prepušta slučaju, kao i da imaju otvoren odnos, da ima poverenja u njih, ali i priznao da ih je udario:

- Budalaština je da su deca i roditelji prijatelji. Mi nismo prijatelji, ja ću da budem za ćerku više tu nego bilo koji prijatelj, da je saslušam, da je volim i pomognem bolje nego bilo ko. Jesam udario sam dete, to je fenomenalno - priznao je on i dodao:

- U današnje vreme, pogotovu Srbima treba sve da se objasni. Neću da vređam, ali nama sve treba da se objašnjava. Šta razgovaraš s malom decom, njih ne vaspitavaš, to se zove vaspitanje, ali na koji način - dresurom. Decu dresiraš kad su mali, stvar ponavljanja, da bi ušlo u glavu. Kad vidim da neko s detetom od 4-5 godina razgovara na akademskom nivou, a dete posle 7 stotinki uradi istu stvar, pa ti opet... Ništa se nije promenilo, maltretira druge, svi ispaštaju, ali ti si vrhunski roditelj koji s detetom samo razgovara jer znaš da vaspitavaš, a ja sam idiot koji ne zna?! - istakao je Milan, pa dodao:

- Pogledam moju decu i tu decu koju roditelji nisu takli i ti me pitaš je l' to dobra stvar?. Ja kažem još jednom - fenomenalna. Mene moja deca vole najviše na svetu - rekao je Milan Kalinić u emisiji "Pretres".

Mnogi su u komentarima istakli da se ovakav vid vaspitavanja dece njima ne dopada, ali su istakli da, uzevši u obzir u kakvom vremenu živimo, ništa drugo ni ne predstoji.

@alo_portal Iskrene čestitke stižu nam i od Lidije Vukićević ❤️ Hvala na lepim željama i rečima, radujemo se zajedničkim uspesima u budućnosti ❤️ #alo #alonovine #alodnevnenovine #rodjendan #lidijavukicevic #fyp #foryou #foryoupage #fypシ #fypシ゚viral ♬ original sound - Alo_portal

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading