Jovana i Milan
Foto: Alo/Foto: Alo/ilustracija

Voditelj i glumac Milan Kalinić nedavno je prokomentarisao ponašanje Jovane Jeremić i tom prilikom istakao da mu nije jasno kako ona radi na televiziji. 

Međutim, tada je Jovana izjavila, da Milan voli žene baš kao što je ona, a on je njenu izjavu prokomentarisao u jednoj emisiji.

- Jovana Jeremić je izjavila da ti voliš žene i pališ se na žene kao što je ona - rekao je voditelj na Hype televiziji, a Milan Kalinić je, uz osmeh, odgovorio na to:

- Da, potpuno je u pravu Jovana Jeremić. Konačno da jedna žena shvati moj ukus i da ga tako javno iznese. Eto žene sad znate kakve žene treba da mi prilaze - rekao je on kroz smeh.

Ubrzo nakon komentara Milana Kalinića, oglasila se i Jovana Jeremić.

- Oduvek sam znala da dobro čitam između redova. I volela sam uvek plave muškarce, tako da… Kaliniću, nikad se ne zna. Dug je život. To što mu se dopadam, znači da Kalinić ima dobar ukus. On je meni beskrajno simpatičan - poručuje Jovana za “Blic”.

Podsetimo, Milan Kalinić je ranije izneo stav o Jovani, pa je tom prilikom rekao: 

- Ima sada na jednoj televiziji jedna voditeljka koja je vrlo ekstravagantna i kontroverzna. Svi se čude i šokiraju kako je ona uopšte dobila emisiju i kako radi na televiziji. I u pravu su. Ja se isto slažem sa njima - rekao je tada Milan o Jovani. 

 

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading