Danica Ristovski
Foto: Printscreen/foto:lola stojanović/ringier

Kako prenose domaći mediji, Danica navodno ne može da poveruje da je Lazar zaljubljen u devojku koja može da mu bude unuka po godinama, ali ne želi preterano da komentariše tu temu. Ona se ipak kratko oglasila za Alo! kada su mediji objavili da je izbačena iz druge sezone serije koju producira upravo njen bivši suprug, a jednu od uloga ima i njegova nova izabranica.

Naime, na našu molbu da nam kaže da li je tačno da više ne igra u seriji "Drim tim", Danica je, posle kraće pauze, potvrdila ove navode:

- Tačno je. Ne igram. Šta više da vam kažem. Nemam više nikakav komentar ni na šta - rekla nam je Danica čime je potvrdila da je vest da nema više ulogu u ovom projektu bivšeg supruga tačna i dalje nije htela da polemiše o bivšem suprugu, a sve i ako ne može tek tako da se nosi sa novonastalom situacijom, tu su njene kolege i prijatelji koji su uz nju od prvog dana razvoda. Naime, Žarko Jokanović sa kojim sarađuje nekoliko godina u popularnim serijama koje su i te kako gledane, objavio je Daničinu fotku iz bokserskog ringa i napisao: 

- Ne bih se ja s njom zaje*avao - našalio se Žarko i tagovao koleginicu, očito s namerom da svima stavi do znanja koliki je borac,  a zatim dodao:

- Moja Danče, legenda - dodao je, a fotografiju iz ringa možete videti u našoj foto galeriji.

Osim Žarka, i njegova supruga Milica Milša ne odvaja se od Danice, čak su svi troje početkom leta išli na odmor u Egipat o čemu je Alo! prvi pisao. Sve u svemu, iako prolazi kroz težaj period, glumica se ne da i uz prijatelje se oporavlja uspešno od razvoda koji nikada nikome ne pada lako, čak i kada je poželjan.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading