Danica Ristovski
Foto: Alo/Foto: Alo/ilustracija

Glumac Lazar Ristovski nakon razvoda od svoje dugogodišnje supruge Danice  navodno se odlučio da prekine saradnju sa njom u seriji "Drim tim", a da kao glumicu angažuje svoju sadašnju devojku Anicu Lazić.

Ove navode je ekskluzivno za Alo! potvrdila i njegova bivša supruga, glumica Danica Ristovski.

Na našu molbu da nam kaže da li je tačno da više ne igra u seriji "Drim tim", Danica je, posle kraće pauze, potvrdila ove navode:

- Tačno je. Ne igram. Šta više da vam kažem. Nemam više nikakav komentar ni na šta - rekla nam je Danica čime je potvrdila da je vest da nema više ulogu u ovom projektu bivšeg supruga tačna.

Na naše pitanje otkad ne igra u pomenutoj seriji, Danica je rekla da je detalje saznala isto kada i mediji.

Danica je ovim činom takođe izbegla i odgovore na nepostavljena pitanja da li je Lazar Ristovski ovo uradio kako bi na setu sprečio susret bivše i sadašnje.

Podsetimo, glumački par Lazar i Danica Ristovski razveli su se nakon 42 godine braka. a važili su za jedan od najskladnijih parova na javnoj sceni Srbije, stoga i ne čudi što je ova njihova odluka iznenadila sve.

Par je vest o razvodu dugo krio, a za isti se saznalo krajem prošle godine, nakon čega je par izdao i zvanično saopštenje.

Njihova ljubavna priča počela je još u studentskim danima, a između Danice i Lazara emocije su se rodile već pri prvom susretu.

U braku su dobili dva sina - Petra koji je filmski producent i reditelj i Jovana koji je završio ekonomiju.

E.P.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading