Ilda
Foto: Alo/Printscreen

Bivši dečko Ilde Šaulić nije bio prijatan gost u njihovom porodičnom domu, te pokojni pevač nije želeo da čuje za njega.

Razlog je taj što je reč o muškarcu čak 35 godina starijem od njegove mezimice, kojeg je ona volela čak deceniju i po.

Malo ko je znao, da je on u tom trenutku bio čak ožnjen i imao ćerku malo mlađu od nje, a ta romansa jedva je okončana.

ŠABAN I GOCA NISU MOGLI OČIMA DA GA GLEDAJU Ilda Šaulić bila u vezi sa 35 godina starijim i zauzetim muškarcem koji je imao ćerku

Foto: ATA Images

 

Ilda je navodno svog momka odlučno čekala da se razvede pa njom oženi ali kako je vreme prolazilo a to se nije dogodio, shvatila je da je bolje da dalje nastavi sama, zbog čega je dugo tugovala.

Da li i u Ildinom slučaju prva ljubav zaborava nema niko sa sigurnošću ne može da tvrdi, ono što je pak izvesno je da se ona iz kandži ljubavnog lavirinta izvukla na čemu su bili najzahvalniji Šaban i Goca.

Na svu sreću nekoliko godina posle raskida pronašla je sreću kraj Bojana Vučkovića te sa njim ima ćerku Emu, a iako radost ne krije i tvrdi da živi hepi end, dobar deo njene publike i fanova veruje da svog prvog izabranika ona još uvek nije prebolela.

@alo_portal Ruža Rupić poslala nam je divnu čestitku ❤️ Hvala na divnim rečima, radujemo se zajedničkim uspesima u budućnosti ❤️ #alo #alodnevnenovine #rodjendan #ruzarupic #fyp #fypシ #fypシ゚viral ♬ original sound - Alo_portal

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading