Topalko
Foto: Alo/Foto: ATA Images

Milan Topalović Topalko (47) objavio je na svom Instagram profilu snimak iz svog rodnog sela Trudovo, na kojem je ponosno istakao kako pomaže svom ocu u uzgajanju meda.

- Dobar trening... 16 kanti po 30 kilograma meda sam izneo i od tate zaradio 20 kilograma. Nema ništa džabe - napisao je Topalko.

Na brojne pohvale naišao je ovaj njegov snimak, pošto pevač maksimalno ističe odakle je došao i time daje primer da niko ne treba da se stidi siromaštva.

Kuća u kojoj je odrastao Topalko

Printscreen

 

Inače, kako se vidi na fotografijama koji je objavio, vidi se stara trošna kuća kojoj je i krov upao, ali se vidi i neka malo novija, u kojoj očigledno sada žive Topalovići.

Topalko je u toj kući živeo 10 godina, sa 6 članova porodice, a jednom prilikom je istakao da je bio veoma srećno dete.

- Čovekove potrebe za život su voda, vazduh, nešto da pojede, nešto da obuče i negde da prespava... Sve ostalo su želje. Ali, želje se izvor patnje... Što više želite - više patite. U ovoj kući ja sam se rodio i živeo prvih 10 godina sa tada 6 članova porodice... Verujte mi i tada sam bio srećan... Zato uživajte u onome što imate - poručio je 2020. godine na Instagramu.

Kuća u kojoj je odrastao Topalko

Printscreen

 

Njegova iskrenost i želja da sa svojim pratiocima podeli priču svog detinjstva bez imalo stida i glume, ganula je ljude koji ga prate.

- Tako je Tope, sreća je u malim stvarima, a ne u vilama, kamionima i avionima - bio je tada jedan od komentara.

Podsetimo, Topalko se rodio u selu Trudovu, u kući koja se nalazila na samom kraju sela. Njegova majka se porodila potpuno sama na podu kuće u koju je otišla posle trudova koje je dobila dok je radila na njivi.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading