MILIĆ VUKAŠINOVIĆ SUTRA IDE NA OPERACIJU SRCA Rokeru će biti ugrađeni stentovi, a evo kako se on oseća
Foto: Alo/Foto: ATA Images

Roker Milić Vukašinović tokom celog leta vodi borbu sa zrdavstvenim stanjem. Nakon operacije aneurizme u nozi i problema sa disanjem izazvanim vodom u plućima, doktori sada treba da mu ugrade stent, jer kako je rekao za domaće medije, srce mu je oslabilo nakon svega.

Naime, on sutra ide na operaciju srca, njegovo zdravlje nije dobro, ali se nada da će sve proći kako treba, nakon što mu ugrade stentove u srcu.

- Bolje sam, sutra mi stavljaju stentove u srce, kako ne bi bilo većih komplikacija. Daće Bog da sve bude u redu - rekao je Milić na početku razgovora, a onda je otkrio u kakvom je fizičkom stanju.

- Oslabilo se, umaram se, nadam se da ću posle operacije biti u boljoj kondiciji. Posle se vraćam u formu - hrabro je rekao roker, koji je probleme sa zdravljem dobio i zbog toga što od jedanaeste godine konstantno konzumira cigarete.

- Batalio sam cigarete, nakon što sam čuo da sam zbog aneurizme mogao da ostanem bez noge i da umrem za dva minuta, prestao sam da pušim - izjavio je Vukašinović za Blic.

Milić je, inače, nedavno otkrio da će mu zahvaljujući Acu Pejoviću biti ugrađena dva stenta.

@alo_portal Iskrene čestitke stižu nam i od Lidije Vukićević ❤️ Hvala na lepim željama i rečima, radujemo se zajedničkim uspesima u budućnosti ❤️ #alo #alonovine #alodnevnenovine #rodjendan #lidijavukicevic #fyp #foryou #foryoupage #fypシ #fypシ゚viral ♬ original sound - Alo_portal

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading