Milić i Suzana
Foto: Printscreen/Instagram

Roker Milić Vukašinović već duže vreme vodi bitku za zdravlje, a kako se on ne bi zamarao, o njegovom stanju, za emisiju "Moj dan, Blic dan", govorila je njegova supruga Suzana.

- Na desnoj nozi je imao aneurizmu, terala sam ga da ide kod lekara, on je odbijao jer je mislio da je masno tkivo i jedan dan smo otišli u bolnicu kada je počela noga da ga boli. Bila je jako velika i pred pucanjem, njega ne bi bilo da je pukla aneurizma. Morao je hitno na operaciju. Operisan je i dobro se oporavljao posle operacije, ali posle dugog ležanja u bolnici, većina ljudi kod nas zakači tu bolničku bakteriju, klostridiju. Ona je jako opasna i može da bude smrtonosna, i od toga je sve krenulo. Imao je blaži infarkt i upalu pluća, bio je jako loše... Bio je osam dana na intenzivnoj nezi sa kiseoničkom potporom, pa je prešao na poluintezivnu negu, pa je na kardiologiji bio zbog oslabljenja srca i sada čekamo stentove da se ograde, kaže Suzana i dodaje:

- Jako je težak period iza nas, nekada se pitam kako sam izdržala sve, ali sam znala da moram da se borim i da naša ljubav mora da pobedi. Ja sam se operisala pre nekoliko godina, bila sam loše, tada me je kupao, sušio mi kosu, shvatite da ste jedno za drugo tu i kada je dobro i loše.

Milić i Suzana

Instagram

 

Na pitanje kako se on sada oseća dok čeka operaciju, Suzana kaže.

- Teška je situacija i zbog njegovih godina, kada mi kaže da nema snage, a ja pitam šta je sa mnom? Onda on kaže da će da gura zbog nas. Svu snagu sam ulagala i pozitivnu energiju, vera u Boga ima isto velikog uticaja, sve je u božjim rukama. Spremam mu zdravu hranu, posle dva dana je počeo da ustaje, obrije se, kupa, sve može sam, funkcioniše dobro. Jako voli meso i sada mu to teško pada jer je sve dijetalno, ističe ona i dodaje:

- Ništa mi drugo nije bitno, osim da on bude dobro. Ima volju sada i malopre smo pričali, kaže: Znam da moram da se borim zbog tebe. Bila sam od jutra do mraka u bolnici, vratim se kući na sat vremena samo da se okupam. 25 dana sam bila u bolnici, to je bila moja destinacija.

Pejović i Hanka Paldum su nam vetar u leđa

Kako se saznalo, Aco Pejović je prvi ponudio pomoć Miliću.

- U trenutku nisam prepoznala glas, kada vidite nepoznat broj, izbezumite se. Njegova želja da dođe do mog broja i da me pozove, mi je bio šok. Pitao me je da li može da pomogne, to me je zaista trglo i oduševilo. Svi znamo da je veliki humanitarac. Za sve ovo vreme, zvao je Raka Marić, Perica Stojanović, naš bubnjar iz prve postave Vatrenog poljupca, Hanka Paldum, bili su na vezi sa mnom i dan i noć, oni su bili moj vetar u leđa. To su dugogodišnji prijatelji sa kojima nismo prekidali kontakt. Da nije bilo tih ljudi, i kada je Mića imao onu tragediju, ne bismo izgurali, kaže Suzana.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading