Jovana Jeremić
Foto: Alo/Foto: Alo/ilustracija

Nakon što je Milan Kalinić javno priznao da se loži na Jovanu Jeremić, tačnije da mu se takav tip žene dopada i pozvao sve slične da mu slobodno prilaze, ekskluzivno za Alo! oglasila se Jovana i priznala da je i on njen tip muškarca, a zatim objasnila da je Milan njoj dao sjajnu reklamu, kao i da je među retkima koji razumeju njen način rada u medijima.

- Milana izuzetno gotivim i poštujem, iznenadilo me da sudi onako o meni, mislim na onu njegovu prvu izjavu kada se čudio kako me toliko ljudi gleda, a da me nije ni upoznao, međutim, on je tada rekao istinu - da sam ja najgledanija i time mi je dao ozbiljnu reklamu - započela je Jovana za Alo! i dodala:

- Što se mog mišljenja o njemu tiče, smatram da je on jedan umetnik i ja sam umetnik na svoj način, nema potrebe da nas dvoje ratujemo i prepucavamo se. Jedino što nam se umetnosti razlikuju, pa me možda u jednom momentu nije razumeo. Ja mu, zaista, želim svu sreću! Milanče, dušo moja, ljubavi moja, plavušane moj... Veliki pozdrav za tebe - rekla je Jovana za Alo! kroz smeh i zaključila: 

- Šalu na stranu, on sve što je radio, radio je dobro jer je talentovan, tu nema priče. Čak i onda kada me je napao, bila sam baš blaga prema njemu, ali to je zato što sam slaba na plavušane, šta ću... 

Podsetimo, Milan je u jednoj emisiji izrazio čuđenje zbog jako velike gledanosti Jovaninog jutarnjeg programa koji vodi vikendom: 

- Ima sada na jednoj televiziji jedna voditeljka koja je vrlo ekstravagantna i kontroverzna. Svi se čude i šokiraju kako je ona uopšte dobila emisiju i kako radi na televiziji. I u pravu su. Ja se isto slažem sa njima - započinje Milan priču o Jovani i dodaje:

- Mi bismo bili svi u pravu kada bi ona radila na televiziji, ali da nju niko ne gleda i ne želi da dođe u goste. Onda bismo se zapitali: "Ko ovoj daje prostora? Šta je bre ovo?". Ne, nego ona ima najgledaniju emisiju. Kod nje dolaze svi. Nije problem u njoj, nego je problem u nama, jer je gledamo i dolazimo kod nje u emisiju. Svi argumenti tu padaju u vodu. To smo mi, to nama treba - rekao je tada Kalinić u jednoj emisiji na Jutjubu.

@alo_portal Jovana Jeremić nam je čestitala rođendan u svom stilu ❤️ Hvala na lepim željama i rečima, radujemo se zajedničkim uspesima u budućnosti❤️ #alo #alonovine #alodnevnenovine #rodjendan #jovanajeremic #fyp #foryou #foryoupage #fypシ #fypシ゚viral ♬ original sound - Alo_portal

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading