Lazar
Foto: Printscreen/Lazar Ristovski

Lazar Ristovski nakon razvoda od svoje dugogodišnje supruge Danice  navodno se odlučio da prekine saradnju sa njom u seriji "Drim tim", a da kao glumicu angažuje svoju sadašnju devojku Anicu Lazić.

Naime, Danica je igrala jednu od glavnih ženskih uloga u prvoj sezoni pomenute serije. 

- Lazar je ovu seriju snimao nakon što je objavio da se razvodi od Danice s kojom je bio u braku skoro pet decenija. Kako bi izbegao bilo kakav susret između njih ili kako ona ne bi posumnjala da posle razvoda između njega i Anice ima nešto više osim kolegijalnog odnosa, Ristovski je odlučio da je najbolje da lik Jovanke izbaci iz druge sezone serije čiji je producent i glavni glumac. To su tek sada shvatili svi oni koji su radili na seriji, pa i sama Danica, kojoj je ovo bila jedna od omiljenih uloga u karijeri - ispričao je izvor za Kurir.

Podsetimo, Lazar je uplovio u vezu sa 39 godina mlađom koleginicom, nakon što se, posle 42 godine braka, razveo od glumice Danice Ristovski.

@alo_portal Redakcija Alo! je dobila rođendansku čestitku pevačice Milice Pavlović ❤️ Hvala na lepim željama i rečima, radujemo se zajedničkim uspesima u budućnosti ❤️ #alo #alonovine #alodnevnenovine #foryoupage #foryou #fypシ #fypシ゚viral #rodjendan #milicapavlovic ♬ original sound - Alo_portal

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading