Dragana Kosjerina
Foto: Alo/Printscreen

Voditeljku Draganu Kosjerinu publika je navikla da viđa u glamuroznim izdanjima, ali se ne libi da podeli fotografije na društvenim mrežama gde pokazuje i svoju prirodnu lepotu.

Kosjerina takođe ume da iznenadi svoje pratioce slikama na plaži, gde ostavlja sve bez teksta svojom izvajanom figurom.

U vodi, na pesku, na ležaljci dok se sunča...Draganina izdanja u bikiniju, gde žari i pali,a pripadnike jačeg pola definitivno ne ostavlja ravnodušnim.

Podsetimo, voditeljka je pre izvesnog vremena napunila 36 godina, a odlučila je sebe da počasti putovanjem na egzotičnu destinaciju.

Poznata voditeljka je obradovala svoje pratioce slikama u kupaćem kostimu, a na račun svog zapanjujućeg izgleda lepu Draganu pratioci su nagradili raznim komplimentima i pozitivnim komentarima.

Jednu od najlepših voditeljki na našim prostorima gledamo na RTS-u, a pre nego što je odlučila da se bavi novinarstvom, bavila se manekenstvom, gde je bila jedna od top modela agencije "Models" i osvojila je titulu "Miss Teen".

Želela je da bude stomatolog i iako je završila "Zubotehničku školu" kao odličan đak, ipak se odlučila da upiše psihologiju na "Filozofskom fakultetu", gde se nije snašla i rešila je da završi "Fakultet za kulturu i medije",gde je završila novinarstvo kojim se i danas bavi.

@alo_portal Ruža Rupić poslala nam je divnu čestitku ❤️ Hvala na divnim rečima, radujemo se zajedničkim uspesima u budućnosti ❤️ #alo #alodnevnenovine #rodjendan #ruzarupic #fyp #fypシ #fypシ゚viral ♬ original sound - Alo_portal

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading