MARKO I KATARINA KUPUJU VILU U ATINI! Par se odlučio na luksuznu nekretninu iz ovog razloga!
Foto: Alo/Printscreen

Katarina Grujić i Marko Gobeljić Gobelja kupuju vilu u Atini, prenose mediji.

Naime, Marko tamo boravi jer igra za prvoligaša Kifisija, pa su se na ovaj korak odlučila kako bi imali neophodan mir kada Kaća dođe u posetu sa ćerkicom Katjom

- Marko se preselio u Atinu pre dva meseca i sada živi u apartmanu koji mu je iznajmio fudbalski klub za koji igra. Međutim, kako on nema dovoljno prostorija i luksuz na koji su Gobeljići navikli, njih dvoje su odlučili da pazare nekretninu u kojoj će uživati kada god su na okupu - ispričao je za medije izvor blizak ovom paru i dodao da je pevačica izrazila želju i da vila ima bazen.

- Kaća i njena porodica već imaju vilu s bazenom na primorju, ali Crnogorskom. Odrasla je u svojoj kući u Budvi, gde i dalje porodično odsedaju preko leta. Sada bi volela da sličnu takvu pronađe i u Grčkoj, pa da njihova ćerkica Katja boravi na oba mora i da uživa gde god da ode. Agenti već tragaju za nekretninom koja, osim bazena, treba da ima i dvorište, puno zelenila, veliki dnevni boravak i više spavaćih soba kako bi mogli da ugoste i roditelje, ali i prijatelje, dadilju... - ispričao je izvor blizak Gobeljićima.

Kaća i Katja su bile kod Marka u Atini pre nedelju dana i tom prilikom su pogledali nekoliko kuća.

- Obišli su neke od vila koje se nalaze u najelitnijem delu Atine, sa izlazom na more. Kaći su za oko zapale čak dve kuće, ali ne žele da se zaliću. Nigde ne žure, Marko je svakako tamo, pa će natenane i u miru nastaviti da traži idealni dom za njih troje - završio je izvor za Informer.

Tim povodom mediji su stupili u kontakt sa Katarinom Grujić, ali je ona ostala misteriozna do kraja.

- Znate da ne volim da pričam o novcu, planovima, šta sam kupila i šta planiram, koliko sam šta platila... Nisam kupila kuću u Atini, ali ako je budem kupila i kada je budem kupila, obećavam, obavestiću vas. Zapravo, pozvaću vas u goste - rekla je kroz smeh Grujićeva za gorepomenuti medij.

@alo_portal Jovana Jeremić nam je čestitala rođendan u svom stilu ❤️ Hvala na lepim željama i rečima, radujemo se zajedničkim uspesima u budućnosti❤️ #alo #alonovine #alodnevnenovine #rodjendan #jovanajeremic #fyp #foryou #foryoupage #fypシ #fypシ゚viral ♬ original sound - Alo_portal

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading