Jelena Karleuša
Foto: Alo/Foto: ATA Images

Sinoćnje gostovanje pevačice Jelene Karleuša u emisiji "Hit tvit" na Pinku privuklo je veliku pažnju, te je od tog trenutka jedna od glavnih tema na društvenim mrežama.

Naime, Jelena je u emisiji govorila o raznim temama, dotakla se politike, albanskih pevačica Dua Lipe i Rite, pa sve do odnosa sa suprugom Duškom.

Jelena Karleuša

Printscreen

 

Ona se samo 12 sati nakon svog gostovanja oglasila i na Instagramu, gde je objavila fotografiju koja je nastala pre samog početka emisije, a njen stajling, crna, čipkana haljina, poznatog brenda "Dolce and Gabbana", za koju je izdvojila 1.450 evra, definitivno su izazvali veliku pažnju.

- Nije ovo moja moć, nije svet za ostavljene, u svemiru izgubljene, to se neko igra mene... - citirala je Jelena stihove svoje numere kao opis fotografije.

Podsetimo, pored brojnih značajnih tema Karleuša je sinoć u emisiji otkrila i zbog čega je obrisala nalog na društvenoj mreži Tviter (X), pa pomeula i supruga Duška.

- Na Tviter sam se vratila posle dugog niza godina, između ostalog, da bih promovisala nove albume, a onda sam shvatila da ti ljudi bez imena i slike znaju bolje od mene sa kim spavam, sa kim mi muž spava, kako se vodi država bolje od predsednika, kako se vodi fudbal bolje od trenera... A najviše znaju da šire mržnju - istakla je Karleuša i dodala:

- Meni ta negativna energija smeta, pa sam odlučila da se povučem da ne bih trovala sebe tužnim ljudima koji misle da znaju a sve, a jedino znaju je da čine loše našem društvu jer pokazuju naše društvo kao društvo puno mržnje - rekla je Karleuša koja je trenutno glavna tema na pomenutoj mreži.

@alo_portal Rođendan nam je čestitala i Nataša Bekvalac ❤️ Hvala na lepim željama i rečima, radujemo se zajedničkim uspesima u budućnosti, zajedno do punoletstva ❤️ #alo #alonovine #alodnevnenovine #foryoupage #fyp #foryou #fypシ #fypシ゚viral #rodjendan #natasabekvalac ♬ original sound - Alo_portal

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading