Hari Mata Hari
Foto: Alo/Foto: Marina Pešić

Opus svojih najvećih hitova, višedecenijski duge karijere, Hari Mata Hari večeras je podario beogradskoj publici na prvom od tri zakazana koncerta u organizaciji mts Dvorane. Da je i ove godine, nakon prošlogodišnjeg nastupa na istom mestu, na sceni ostavio emocije, strast, znoj, ljubav prema muzici i publici, svedoče ozarena, ali i uplakana lica ljudi, koji su burnim ovacijama dozivali, a potom i pevali svoje omiljene hitove.

Kultna dvorana večeras je prštala od pozitivnih vibracija i energije dok se horski pevalo i na plesnom podijumu Dvorane igralo uz neprolazne pesme: Emina, Kao domine, Bosanac, Kad dođe oktobar, Svi moji drumovi, Strah me da te volim, Lud sam za tobom, Ja nemam snage da te ne volim.... I ove godine nastupio je na skoro pa pozorišnoj bini sa svojim bendom, koju je krasila samo crvena zavesa, a bend su pratili i ženski bek vokali.

Iako je atmosferu držao do usijanja do samog kraja koncerta, čini se ipak da je jedan koncert bio kratak, kako bi poznati pevač otpevao sve hitove iz svoje hitovima obojene karijere.

Tako će se regionalna pop zvezda već sutra i u ponedeljak ponovo susresti sa publikom na još dva zakazana koncerta, za koje se definitivno tražila karta više.

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading