TVRDILA DA JU JE MUŽ TUKAO, A ONDA ZAVRŠILA U ZATVORU Nedavno se pričalo da mu sve oprostila, a evo gde je danas i kako izgleda Sandra Obradović!
Foto: Alo/Printscreen

Prijava za nasilje u porodici, težak razvod i borba za starateljstvo razlog su zbog kog je sin Sandre Obradović od rođenja u žiži medijskog interesovanja. 

Dečak je bio izuzetno mali kada su mu se roditelji rastali, te na svu sreću lično ne pamti nasilje, dok istovremeno bivša misica pokušava prošlost da ostavi za sobom i sve čini da se njen mezimac više nikada ne odvoji od nje i ne oseti bol.

Istini za volju, teško je zaboraviti da ju je emotivni partner kojem je bezuslovno verovala, pretukao u osmom mesecu  trudnoće, zbog čega se prevremeno porodila. 

Sandra Obradović

Printscreen

 

Po prvoj prijavi nakon što ju je pretukao bivši Sandrin partner sve je opovrgao i objavio njene fotografije u alkoholisanom stanju zbog čega je dobio pravo na starateljstvo nad sinom.

Sandra Obradović

Printscreen

 

Misici na ruku nije išlo ni to što je zbog alkohola u krvi završila u pritvoru, ipak na kraju balade uspela je sve izazove da prebrodi i sina vrati.

Radost zbog ponovnog susreta sa naslednikom Andrejem podelila je sa pratiocima na Instagramu, te su se svi mogli uveriti u to koliko je mališan sladak i po svemu dosta sličan mami. 

Od toga trena ona redovno objavljuje slike sa mezimcem, što je učinila i pre par dana kada mu je obeležila 4. rođendan, piše Story.

Sandra Obradović

Printscreen

 

Sin Sandre Obradović dobio je slavlje za pamćenje, tortu sa kamiončićima i vatrometom, a osmeh na njegovom licu najbolje je opisao kako se u tom momentu osećao.

Ponosna mama nije uspela da skrije suze radosnice.

 

 

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading