Indira, Saša i Suzana
Foto: Alo/Foto: Alo ilustracija

Pevačica Indira Radić, svojevremeno je govorila o tabu tebi, a koja je bila javna tajna, te priznala da je bila na spisku ljubavnica dikretora Granda Saše Popovića, koji je tada, kako je ona navela, osim poslovne praktiovao i ljubavnu saradnju sa pevačicama, a da je to njegova žena Suzana Jovanović znala ali da je njoj najvažnije to što je, pored svih tih, baš ona Sašina zakonita žena. Indira je tom prilikom iznela u javnost i detalje suošavanja sa Suzanom Jovanović.

- U vreme kad je Saša već peti-šesti mesec bio oženjen Suzanom, ona i ja se nađemo zajedno na jednom letu. Otvorimo novine kad tamo - spisak Saletovih ljubavnica i među njima moje ime. Bože, koliko mi je bilo neprijatno. Onda ja kažem Suzani: "Eto, ti živiš sa Saletom. Verovatno ti je rekao neke stvari o sebi, a sigurno si ga pitala o meni. Verujem da te nije slagao, već da ti je rekao da se nikada nismo zabavljali. Onda meni Suzana baš iskreno kaže: "Znam ja, Indira, sve to, ali me ne interesuje. Meni je važno da sam baš ja od svih tih nabrojanih uspela da budem njegova žena!" - otkrila je devedesetih godina Indira, koja je tada iznela sve detalje svog odnosa sa Popovićem.

- Sale je čovek koji svakoj ženi uputi kompliment i to je mnogo lepo jer se žena oseti poželjnom. Sale je, jednostavno, takav. U samom početku naše saradnje raščistili smo neke stvari. Rekli smo - zanima nas posao jer ćemo od toga svi profitirati. Već tada je pao dogovor. Osim posla - ništa više! Baš tako smo oči u oči definisali naš odnos. Sale nikada nije bio navalentan, uvek mi je govorio: "Indira, lepo izgledaš!" Kad god dođem u emsiju, on mi kaže: "Indrira, izgledaš savršeno! To, Indira!" On tako nastupa, ne samo prema meni, nego prema svim koleginicama. Ja Saleta izuzetno poštujem, ali moram da kažem da Saša Popović i ja nismo imali ništa, sem prijateljskog i poslovnog odnosa. On mi je jednom u šali rekao nešto što ću sada da ponovim jer znam da se neće ljutiti: "Indira, napravio sam ti dobru ploču, a ni pipnuo te nisam."

Radićka se tokom razgovora u jednom starom intervjuu osvrnula na još jednu priču - kako je u to vreme Popović "obradio" sve pevačice na estradi sem nje i Sanje Đorđević.

- Jednom prilikom je meni i Sanji Đorđević rekao: "Jao, ribe, mnogo sam žena imao, ali vas dve još nisam uspeo. On se tako šalio. Jer, šta to znači - sve žene, ko je još imao sve žene - zaključila je pevačica, koja očito nikad nije poverovala da je Saša baš toliko upešan kod pevačica.

Podsetimo, Goran Ratković Rale dugo godina bio je njena jača polovina, a kada je ljubavi došao kraj njih dvoje prekinuli su i poslovnu saradnju.

@alo_portal Marko Miljković slavi rođenje ćerkice, a društvo mu prave kuma i svastika! #fypシ #fypシ゚viral #alonovine #alodnevnenovine #alo #lunađogani #markomiljkovic ♬ original sound - Alo_portal

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading
Mare

14.10.2023 19:14

Ukoliko je stvarno ovaj smesni ljaljan Sasa Popovic bio veliki svaler,onda stvarno sta je sa zenskim mozgovima da mi je znati!?