Dunja Ilić
Foto: Printscreen/Foto: Printscreen/instagram

Pre samo izvesnog vremena, u javnost su dospele lepe vesti o kontroverznoj pevačici Dunji Ilić, te su čestitke krenule da se nižu, s obzirom da ju je verio njen emotivni partner, a sada je izgleda došao kraj.

Dunja je imala buran emotivni i privatni život, a pre nekoliko godina se povukla u medijsku ilegalu, a od tada se ne eksponira javno.

Udaje se Dunja Ilić

Printscreen

 

Naime, Ilićeva je sada saopštila odluku da je rešila da stavi tačku na svoj ljubavni odnos sa sada već bivšim verenikom, a glavni razlog za to navodi njegovu prošlost i po svemu sudeći nedovršen odnos sa bivšom ženom. Ona je takođe otkrila i kakve poteškoće je imala dok je živela s njim, a imajući u vidu da je bivša pevačica prošla kroz težak period, te da je to dosta uticalo na njeno psihičko stanje, donela je radikalnu odluku kako bi sebe poštedela dodatnih turbulencija i problema.

- Branko i ja samo bili prijatelji dugo pre ulaska u vezu i veridbu, niti me je udario niti ikada bio grub prema meni. Branko ima dosta neraščišćenih poslova sa bivšom suprugom. Za mesec dana došli smo do toga da ja ne mogu sprovoditi ličnu higijenu niti jesti po par dana, s obzirom na moje ne tako dobro psihofizičko stanje, morali smo da prekinemo vanbračnu zajednicu. - obrazložila je ona.

@alo_portal “Šta ti tražiš sa takvim čovekom? Ko je tu lud?” #alodnevnenovine #alo #majamarinkovic #fypシ #foryou ♬ original sound - Alo_portal

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading