DUNJA ILIĆ HITNO PRIKLJUČENA NA INFUZIJU! Pevačicini fanovi zabrinuti za njeno zdravstveno stanje (FOTO) 00:45 Vip 0
"BIĆE SAMO HIDŽABA" Naša pevačica bila na meti udara zbog eksplicitnog snimka, a sad se priklonila islamu 12:17 Vip 1
"HOĆEŠ DA TI PUKNEM ŠAMAR?!" Dunja Ilić pobesnela zbog jedne stvari, ne može da dođe sebi: "Naučite se kulturi" 21:50 Vip 0
PROCUREO INTIMNI SNIMAK NAŠE PEVAČICE! Nastao haos: "Prodala sam telefon, nisam ga obrisala..." 09:40 Vip 0
PEVAČICA UJELA MAJKU ZA RUKU Tvrdi da ju je napala nožem, oglasila se i poručila: "Predaću se policiji!" 23:00 Vip 0
"MILAN STANKOVIĆ JE RAZVLAČIO MALOLETNIKE" Pevač zbog ovih tvrdnji trpeo uznemiravanja, pa napustio Srbiju! 22:00 Vip 0
RAZVELA SE POSLE 12 DANA BRAKA! Pevačica se nakon šokantne odluke vratila bivšem: "Mnogo je žena prošlo kroz njegov život" 10:45 Vip 0
"IMAM RIZIK OD DIJEBETESA..." Dunja Ilić se vraća na muzičku scenu, a evo kakve zdravstvene probleme ima 17:25 Vip 0
PEVAČICA SE POTUKLA SA MAJKOM ZBOG NASLEDSTVA Uzela je nož i zaletela se na nju, a onda je nastao haos! 21:10 Vip 0
"NISAM SPAVALA 26 SATI" Dunja Ilić prolazi kroz novi horor i pakao: "Sipala sam neki otrov u nos" 22:00 Vip 0
PROŠLA KROZ PAKAO, A DANAS JE NIKO NE BI PREPOZNAO! Evo kako sada izgleda Dunja Ilić (FOTO) 06:30 Vip 0
PEVAČICA SE POTUKLA SA MAJKOM ZBOG NASLEDSTVA Uzela je nož i zaletela se na nju, a onda je nastao haos! 07:00 Vip 0
PEVAČICA SE RAZVELA NAKON 12 DANA BRAKA! Ostavila supruga zbog jedne stvari, ovo su detalji 11:05 Vip 0
PEVAČICA SE POTUKLA SA MAJKOM ZBOG NASLEDSTVA Uzela je nož i zaletela se na nju, a onda je nastao haos! 13:35 Vip 0
BATALILA PEVANJE, PROMENILA VERU I IME, ODJEDNOM NESTALA Čime se danas bavi Dunja Ilić, ovo su detalji njenog tajnog života 20:30 Vip 0
PEVAČICA SE TUKLA SA MAJKOM ZBOG NASLEDSTVA Počela je da pije sa 12 godina, pa se prepustila kandžama poroka! 07:20 Vip 0
''SPAVALA SAM NA ULICI, PRODALA SAM LAP TOP I KUPILA VISKI'' Teška životna priča naše pevačice koja se spasila kandži poroka 17:25 Vip 0
NAŠA PEVAČICA POSLE 28 GODINA UPOZNALA BRATA! Pobesnela i javno se oglasila: "Hoće nešto preko moje grbače" 08:00 Vip 0
"SPAVALA SAM NA ULICI KAO BESKUĆNIK" Dunja Ilić upala u kandže poroka, otkrila stravične detalje: "Prodala sam laptop koji vredi 800 evra za 20 da bih kupila viski" 21:40 Vip 0
Ili smo ljudi muve ili ljudi pčele: Arhimandrit Petar (Dragojlović) U RINGU o postu, veri i izazovima (VIDEO) 20:00 Vesti 0
''OVE ČIZME SU ZA ŠTALU, UZALUD PRIVLAČI PAŽNJU'' Filip Mitrović opleo po ESTRADNJACIMA: ''Karleuša je malo besna'' (VIDEO) 20:00 Vip 1
''VIŠE IM NISAM DEBELA, SAD IM SMETA MOJ NOS'' Una Glišić o svojoj transformaciji koju Srbi ne prestaju da komentarišu (VIDEO) 21:00 Vip 0
„ZADUŽILA SAM SE KOD KAMATAŠA ZBOG KARIJERE“ Višnja Petrović bez dlake na jeziku o ljubavi, estradi i teškim počecima 20:00 Vip 0
"MC STOJAN ME JE BLOKIRAO" Savo Perović prvi put progovorio o pevaču, pa otkrio šta se desilo 21:20 Vip 0
Lovci na vlast i hodajući mrtvac: Dejan Vuk Stanković oktrio šta krije studentska lista (VIDEO) 20:00 Vesti 6
"AKO NE VEČERATE, TELO ĆE SE OSVETITI" Umesto dijete čuveni doktor Šeno je preporučivao detoksikaciju tela od 3 dana 20:46