Koncert Aleksandre Prijović
Foto: Alo/Foto: Ataimages

Ena Popov postala je poznata kada je postala učesnica rijalitija "Veliki brat". Posle toga zaplovila je muzičkim vodama, da bi karijeru nastavila kao voditeljka, a nedavno se pojavila i na koncertu pevačice Aleksandre Prijović.

Harizmatična voditeljka pažnju je od početka privlačila prirodnim izgledom i spontanošću. Danas živi povučeno, uživa sa porodicom, srećno je udata i ima dvoje dece.

Koncert Aleksandre Prijović

Foto: Ataimages

 

U medijima se ne pojavljuje često, ali je na društvenim mrežama i te kako aktivna. Pripadnicama lepšeg pola dopadaju se njeni bjuti-saveti, razglednice iz svakodnevnog života, sa putovanja i snimanja, a na osnovu fotografija, između ostalog, možemo da zaključimo da uživa u životu i da je izgleda odlično.

Već više od deset godina zaljubljena je u biznismena Nenada Čanka, sa kojim ima ćerke Riju i Milu.

No, pre nego što je upoznala čoveka svog života i posvetila se porodici, Ena je bila u vezi sa fudbalerom Gojkom Kačarom, nekadašnjim reprezentativcem. Važio je za jednog od najvećih šmekera srpskog fudbala.

OVAJ FUDBALER JE SLOMIO SRCE ENI POPOV Pričalo se da im je ljubav rasturila Stanija Dobrojević, za preljubu saznala na surov način

EPA

 

Ena nije mnogo pričala o ovoj romansi, sve što je rekla o Kačaru bilo je da su drugovi iz detinjstva i porodični prijatelji. Međutim, bili su i u vezi, kratko, oko devet meseci.

Navodno, Eni je konce pomrsila starleta Stanija Dobrojević, sa kojom se Kačar paralelno viđao. Sada je sve to samo (burna) prošlost.

@alo_portal Pljugica pred koncert Nućija i Vojaža pokazao brkove na stomaku 😂 #alo #alodnevnenovine #pljugica #koncert #fypシ ♬ original sound - Alo_portal

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading