Đole Đogani
Foto: Printscreen/Foto: Printscreen/instagram

Pevačica Kaja Ostojić je nedavno otkrila da joj je izmakla mogućnost da postane pevačica sastava "Đogani fantastiko", a to se dešavalo kada su se Đole Đogani i Slađa Delibašić već rastali. Mikrofon je tada preda Vesni Đogani, a ostalo je istorija. Kaja je u emisiji "Amidži šou" priznala da joj je žao što situacija nije bila drugačija.

- Da, previše mi je žao. Da sam ja postala pevačica te grupe, bila bih udata za Đoleta i sad bi neko definitivno brinuo o mojoj karijeri i o meni, jer sam ja sama brinula i o karijeri i o sebi. A da sam s njim, ne bih imala pauze i probleme koje sam pravila - rekla je Kaja u emisiji kroz smeh.

Sada se oglasio Đole, koji je prokomentarisao Kajinu izjavu.

- Mislim da da. Ona je bila u to vreme najbolja. Lepa i mlada, baš sam pratio njen rad, bio sam oduševljen njom. Međutim, tada se pojavila Vesna i ja sam nju izabrao. Takvi umetnici koji znaju samo da pevaju, njima fali čovek koji će da ih vodi kroz život. Kaja je dobra pevačica, nema tu šta. Da je stvarno bila sa mnom, ona bi bila pažena i mažena i dobra kao Vesna jer, iako ja kontrolišem Vesnu, isto tako joj dajem prostora da se sama izgradi - rekao je Đole za "Kurir", a potom dodao da je sa nesuđenom članicom svog sastava u sjajnim odnosima.

- S Kajom kad se sretnem, uvek se lepo ispričamo. Poznajemo se dugo, znam i njenu porodicu, tako da, eto, zahvaljujem joj se na ovom komentaru, šta drugo da kažem - zaključio je on. 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading