NA DŽEMPER PUKLA 32.000 Anja Bla odrešila kesu, pa se počastila ovim skupocenim odevnim komadima, a jedan izdvojila kao omiljeni  (FOTO)
Foto: Printscreen/Foto: Printscreen/instagram

 

Blogerka Anja Bla poznata je po luksuznom načinu života, ali sada je, čini se, prevazišla i samu sebe.

Naime, Anja je na svom Tiktok profilu sa fanovima podelila utiske iz šopinga, a prvenstveno se pohvalila džemperom za koji je izdvojila neverovatnu sumu novca.

- Kupila sam ovaj džemper i platila sam ga 32.000 dinara. Nikada nisam imala ovakav džemper i mnogo mi je lep. Jedva čekam da dođe jesen da mogu da ga nosim - rekla je Anja, pa se pohvalila i nešto pristupačnijim komadima garderobe.

anja bla

Printscreen

 

 

- Pantalone sam platila malo jeftinije, svega 2.500 hiljade dinara i uzela sam ih u nekoliko boja, a ova majica mi je strašno slatka. Inače, ja garderobu uopšte ne probam, već samo kupim - rekla je blogerka, pa otkrila čime se počasti u svakom šopingu.

anja bla

Printscreen

 
anja bla

Printscreen

 

 

- Ono što uvek kupujem u ogromnim količinama su tanga gaće i čarape koje mi uvek nestaju. Gde su čarape?! - rekla je Anja u stilu popularnog repera Desingerice koji je, između ostalog, postao prepoznatljiv po izjavi: "Šta je s čarapama, bajo?!". 

anja bla

Printscreen

 
anja bla

Printscreen

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading