BRAT TOME ZDRAVKOVIĆA UMRO U PANČEVU Legendarni pevač imao je rođenog brata Ivana na kojeg su svi zaboravili
Privatna arhiva

Rođeni brat Tome Zdravkovića, Ivan Zdravković preminuo je u 90. godini života pre dve godine, i to na isti dan kad i njegov brat Toma - 30. septembra.

Ivana su mediji pronašli pre nekoliko godina u Pančevu, gde je živeo, a zbog neverovatne sličnosti sa čuvenim Tomom, mnogi su se naježili. On je bio bio je nekadašnji službenika jugoslovenske carine, a zahvaljujući upravo njegovom legendarnom bratu dobio je posao, kao i stan.

- Oni su jedno vreme živeli zajedno u Beogradu, a Toma je Ivanu pomogao i da se zaposli. Često nam je pričao: "Ja sam dobio posao na železnici, kao carinik, samo zahvaljujući Tomi. Kad se pročulo da mi je rođeni brat, sve je išlo lakše, pa sam dobio i stan. Jednom prilikom predsednik našeg sindikata mi kaže: 'Ivane, dovedi Tomu da nam peva tokom naše svečanosti i bićeš dobro nagrađen.' Kažem to Tomi i, naravno, dođe on i peva. Sutra kažu meni u preduzeću: "Ivane, izvoli ključeve stana.

Ivan Zdravković poslednjih godina života živeo je teško, a njegov sin Miki jednom je za medije rekao da je imao tešku operaciju, dok su komšije pričale da su kola Hitne pomoći često su bila na njegovoj adresi.

Svakako, ono što je bila neverica za mnoge, Ivan Zdravković preminuo je u 90. godini života pre dve godine, i to na isti dan kad i njegov brat Toma - 30. septembra.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading