Gastoz uputio poruku Desingerici
Foto: Alo/Foto: Alo ilustracija

Nedavno se u medijima spekulisalo da kontroverzni reper Dragomir Despić poznatiji kao Desingerica gaji veliku dozu animoziteta i netrpeljivosti prema kolegi Nenadu Marinkoviću Gasttozzu, zbog toga što se on otvoreno nabacivao njegovoj sadašnjoj ženi u trenutku kada su zajedno bili u jednom rijalitiju.

Desingerica je još tada bacio hejt na Nenada i to se do sada nije promenilo, a sada se na iznenađenje mnogih oglasio i Gastoz, te mu uputio "žestoku" opomenu i jasno stavio do znanja da više neće tolerisati razne navode i poređenje s njim.

Gastoz uputio poruku Desingerici

Foto: Alo ilustracija

 

- Vidi ovako brate, bude li mi još neko rekao da si ti luđi od mene, gepekovaću te, tako da bi bilo lepo da ti i ja imamo neki čelendž, da vidimo ko je luđi brate. Mene je stvarno blam da mi neko kaže da je luđi od mene. - poručio je Gastoz, a kako će na ovo reagovati Desingerica i da li je na pomolu novi estadni rat, ostaje nam da ispratimo u narednom periodu.

Inače, Desingerica je nedavno za Alo! progovorio nakon privođenja zbog tvrdnji da je vozio pod dejstvom narkotika, te otkrio šta se zapravo zbivalo tog dana.

- Počeo je odmor, odmor bez odmora. Kad sam priveden, taj danas sam krenuo na odmor. Desilo se. Nisam se oglašavao što se toga tiče, reći ću da ću se oglasiti kad se vratim sa odmora. I sad, eto mogu delimično da se oglasim. U principu, policija radi svoj posao kako treba, a ja odlično radim svoj posao. Ima malo nesporazuma, malo prekoračenja brzine. Vozio sam malo oštrije, da bih video neke stvari, bio je neki auto iza mene. Malo sam se osetio ugroženo. Prekoračenje je napravljeno zbog toga, jer sam se osetio ugroženo. Još 20 vozila je vozilo istom brzinom - rekao je Desingerica za Alo!

- U principu, ja se ne drogiram. Bio sam negativan na sve, bio sam pozitivan na kanabis. U principu, bio sam svedok toga, aparat je pokazao to što je pokazao. Sve je bilo korektno sa strane policije. Ja sam se prvo smejao, ali generalno aparat je pokazao. Nema laži, nema prevare. Ali opet, merodavniji je urin i krv. Kad sam video da se to sve dešava, bio sam malo iznerviran i revoltiran. Bio sam kivan na sebe što sam sebi dozvolio te stvari. Kad budem imao sudski papir, reći ću nešto argumentovanije. Neminovno je da sam vozio preko ograničenja, ali je bilo tri trake, auto-put, kola pored mene su išla 140. Ja sam tu naučio neku školu - dodao je Desingerica.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading