KRILI SU ISTINU O BOLESTI Isplivali svi detalji o braku Gagija Jovanovića i Branke Pujić
Foto: Printscreen/instagram

Skladni supružnici Dragan Gagi Jovanović i Branka Pujić, vrlo mladi su uplovili u vezu i brak, a ubrzo su svoju ljubav krunisali rođenjem ćerke Anđele, danas vrlo uspešne glumice, a i nakon tri decenije bračnog odnosa vole se, poštuju i imaju razumevanja jedno za drugo.

Od samog starta prihvatili su da na zajednici mora da se radi, te oboje, bez izuzetka sve čine kako bi ona opstala, a nedavno su prisustvovali i sklapanju braka svoje mezimice.

Jedini savet koji su joj na dan venčanja dali je da voli, jer kad ima ljubavi ima i želje za napretkom, na šta su oni fokusirani evo već 33 godine. Međusobno se dopunjuju, inspirišu, dok istovremeno jedno drugome daju prostora, tačnije slobodu. Neretko Gagi sam ili u muškom društvu odlazi u vikendicu na planini, dok i Branka gaji divna prijateljstva.

Kako je svojevremeno istakla najdraža su joj ona u kojima nema napetosti, već isključivo bliskosti. 

- Lepo je kad s nekim možeš da ćutiš. Ja mnogo volim prijatelje svoje sa kojima mogu da ćutim. Nema one tenzije da moraš stalno nešto da smišljaš ili da je neka napetost nego to baš neka bliskost, to je posledica velike bliskosti - rekla je glumica.

Upravo zahvaljujući divnim prijateljstvima nikada u medije nije dospelo ništa što Branka i Gagi nisu želeli da se dozna. 

Tajne su ostale tajne, pa čak i kada je glumac završio u bolnici.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading