Tijana i Maja
Foto: Printscreen/Foto: Printscreen/instagram

Maja Marinković poznata je kao skandal majstor, a pored toga što joj je ljubavni život jako turbulentan i privlači veliku pažnju, takođe i u prijateljstvima ima oscilacije i sa drugaricama često završi na ratnoj nozi. 

Poznato je da je Maja godinama unazad bila u jako dobrim odnosima sa starletom Tijanom Ajfon, koja joj je pružala podršku tokom boravka u rijalitiju, a kad je Marinkovićeva pauzirala sa učešćem bile su jako bliske i dosta vremena su provodile zajedno.

Međutim, izgleda da je došlo do kraha tog prijateljstva i da Maja i Tijana više nisu u dobrim odnosima, a koliko je situacija ozbilja govori to da su starlete jedna drugu otpratile sa društvene mreže Instagram.

Još uvek nije poznato zbog čega je okončano ovo prijateljstvo jer se ni jedna, a ni druga po pitanju ovoga još uvek nisu oglašavale i otkrile šta se desilo da bi se uklonile sa društvenih mreža. Na njihovim profilima na pomenutoj preži i dalje stoje zajedničke slike, kao i lajkovi i komentari koje su ranije ostavljale. 

Tijana i Maja

Foto: Printscreen/instagram

 

Podsećanja radi, 10. jula, kada je zapaljen automobil Tijane Ajfon, komšije su probudili vrisci poznate starlete, koja je u panici dozivala pomoć. Jedan od njih je pritrčao da ugasi vatru, a ubrzo su na lice mesta stigli i vatrogasci koji su lokalizovali požar, nakon čega je i policija obavila uviđaj. Kako smo saznali sa lica mesta, šteta je ogromna, a unutrašnjost autobila potpuno je ugljenisana.

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading