Saša Mirković isprozivao Dalilu i Milana
Foto: Alo/Printscreen

Direktor Hajp televizije Saša Mirković pre izvesnog vremena doneo je odluku koja se odnosi na sve zaposlene na njegovoj televiziji, a tiče se popularne mreže, TikTok-a. 

Mirković je javno objasnio da ne dozvoljava svojim voditeljima da na TikToku igraju mečeve i kako je rekao, na taj način prose novac, jer imaju "i više nego pristojnu platu". Nakon ove njegove objave pojedina TV lica su otišla sa Hajpa, a Mirković ne krije da se sa njima nije rastao u lepom raspoloženju. 

Saša Mirković nakon što je Milan dao otkaz

Printscreen

 

Primera radi, Dalilu Dragojević je tužio, a isto je najavio i za Milana Miloševića nakon što je nedavno dobio otkaz jer se, kako je sa ove televizije rečeno, mesecima nije pojavljivao na svom radnom mestu. 

Iako se čitava drama oko njihovih otkaza koliko-toliko stišala, Mirković se danas ponovo oglasio ovim povodom, a iako u svojoj objavi nikoga nije imenovao, mnogi su zaključili da su reči upućene njegovim bivšim zaposlenima, Dalili i Milanu. 

IMA SAMO 7 SATI I 18 MINUTA PROVEDENIH NA RADNOM MESTU: Saša Mirković se oglasio nakon Miloševićevog navodnog otkaza

Dalila Dragojević

Printscreen

 

- Obično počneš neostvarenim ljudima da smetaš kad procene da im ne trebaš više, pa vrata "d*petom zatvore!" Pošto su retko čitali u životu, očigledno ne znaju ni narodne umotvorine. Ima ih i na TikToku (valjda) pa mogu da ih odslušaju (više puta da bi shvatili) u pauzi dok prose i varaju narod - poručio je Mirković.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading