Jelena Tomašević
Foto: Alo/Foto: ATA Images

Pop zvezda Jelena Tomašević bila je gost u današnjoj emisiji Blic dan u kojoj su je ugostili Sofija Spasojević i Aleksandar Kojić.

Jelena je govorila o ljubavi sa Ivanom Bosiljčićem, o svojoj maestralnoj karijeri, ali se dotakla i smrti oca koji joj izuzetno nedostaje.

- Teško je, ne postoji osoba koja je spremna za odlazak roditelja. Držimo se zajedno majka brat i ja. Prošli smo izuzetno težak period, nije dolazilo u obzir da se bilo šta radi, tu smo bili svi za njega - rekla je Jelena i dodala:

Jelena Tomašević

Foto: Printscreen/instagram

 

- Nekada u samoći čovek se isplače i zaceli svoje rane. Tata je bio moja najveća podrška. On, moja majka i brat su išli na sve moje festivale. Žao mi je što nikada ništa nije snimio, jer je jako lepo pevao, govorila sam mu da će jednog dana biti Zdravko Čolić, bio je jako lep i šarmantan - ispričala je Tomaševićeva u emisiji Blic dan.

Jelenin profesor istorije je otkrio da je Jelena bila odličan djak, a pevačica je priznala da je samo jednom pon

Jelena Tomašević, Ivan Bosiljčić

Alo

 

- Nikada se nisam izvlačila na pevanje iako je bilo mnogo obaveza oko mojih nastupa. Desilo mi se jednom da pobegnem sa časa, ali tada su otišli svi , nisam želela da odskačem - rekla je pevačica kroz osmeh.

Pop zvezda je najavila velike koncerte u Norveškoj koje će održati za vikend, a uskoro će fanove obradovati novim album koji već dugo priprema.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading