Una TV
Foto: Promo/Promo

Veseli, raspevani i razigrani gosti otvoriće novu sezonu veoma popularne emisije “Muštuluk”. Jelena Tomašević, Marija Kilibarda i Nele Karajlić oduševiće Džinovića dobrim štimungom, sjajnim raspoloženjem, dobrim cugom ali i spremnim pitanjima za svog domaćina koji će nam otkriti mnoge nepoznate detalje iz mladosti i početka karijere.

Saznaćemo kako je Haris umalo postao fudbaler, koliko je godina prošlo dok njegov talenat nije konačno priznat i koje muke je morao da prođe na putu do zvezda, da li su ga rokeri voleli, zašo nije završio autobiograsku knjigu, ko mu je omiljeni pevač na sceni i zašto smatra da je u izvođenju sevdalinki broj jedan.

Videćemo i zahvaljujući kome je pao dogovor između Tomaševićeve i Džinovća da se i zvanično potpiše dogovor za duetsku pesmu za koju veruju da će biti vanvremenski hit.

Ono što će biti prava poslastica za gledaoce “Muštuluka”, jeste muzička magija dva maestralna vokala – Jelene i Harisa koji će uživo pevati najveće narodnjačke i pop hitove. Nele i Marija su ostali bez reči, a sigurno će i gledaocima Una televvizije, njihove interpretacije oduzeti dah.

UNA TELEVIZIJA dostupna vam je putem:

· Set top box alotment Avala (na poziciji 11)

· MTS (na poziciji 125)

· mSAT (na poziciji 107)

· Orion Telekom (na poziciji 11)

· BeotelNet (na poziciji 11)

· Xplore TV (na poziciji 10)

· Supernova (na poziciji 25)

· YettelHipernet TV platforma (na poziciji 14)

· ST Cable (na poziciji 47)

· KBC NET (na poziciji 11)

· NEXT (na poziciji 24)

· Jotel (na poziciji 27)

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading