Ognjen i Džej
Foto: Alo/Foto: Ataimages

Ognjen Janković poznat je domaćoj javnosti pre svega kao jedan od frontmena rep sastava Beogradski sindikat, a on je i istaknuti režiser, koji iza sebe ima mnogo uspešnih projekata i film "Zlatni dečko".

Međutim, mnogi ne znaju da je on autor poslednje pesme koju je snimio slavni Džej Ramadanovski. U pitanju je numera "Deca sreće", koja je posvećena Dorćolcu Marku Filipoviću Takiju, koji je poginuo u oktobru 2007. godine.

On je iza sebe imao pozamašan dosije, ali je u ovom delu grada on bio omiljen, pre svega jer je u mladosti igrao za FK Dorćol. Kako su mediji kasnije pisali, i sam Džej je poznavao pokojnog Filipovića, pa su svi, uključujući i slavnog pevača, emotivno doživeli ovu numeru.

MILENIN DEČKO NAPISAO POSLEDNJU PESMU DŽEJA RAMADANOVSKOG Mnogi su plakali uz nju, a malo ko zna da je on autor!

Foto: Printscreen/instagram

 

– Mi smo to jako emotivno doživeli, Džej je poznavao Filipovića, sva ta priča s Dorćola, pa i spot s Džejom, budi neku nostalgiju, on je jako voleo taj kraj – rekao je za Srpski telegraf  Ognjen Janković, za kog mediji ovih dana pišu da je novi dečko glumice Milene Radulović.

MILENIN DEČKO NAPISAO POSLEDNJU PESMU DŽEJA RAMADANOVSKOG Mnogi su plakali uz nju, a malo ko zna da je on autor!

instagram

 

Kako je istakao, pevač ga je iznenadio kada je pristao da otpeva ovu pesmu i brzo ju je snimio, iako je bio lošeg zdravstvenog stanja.

– Mi nismo verovali kad je pristao da snimi pesmu i da ju je snimio za jedan dan, uprkos poteškoćama koje je imao zbog bolesti. U to vreme trebalo je da snima album, mislim da ima mnogo neobjavljenih pesama, možda se "Deca sreće" našla na albumu, to nikad nećemo saznati – rekao je Janković.

Spot je, inače, sniman na Dorćolu, u njemu se vidi stadion FK Dorćol, mural pokojnom Filipoviću i druge važne lokacije, a u spotu se pojavljuje mladi glumac Dario Murić, s kojim je Janković sarađivao na snimanju filma "Zlatni dečko".

Glossy

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading