Ljupka i Simić
Foto: Printscreen/Foto: Printscreen/instagram

Ljupka Stević izjavila je da je general Dragiša Simić uhodi. Kako je istakla, Simke je otišao na njen nastup u Crnoj Gori, a ona je odmah po završetka "pobegla" sa bine ne bi li došlo do susreta. 

Ovim povodom kontaktirali smo generala koji nije bio preterano raspoložen za priču o pevačici.

- Manite me s Ljupkom i njenim budalaštinama. Da nema mene u tekstovima o njoj niko ne bi ni kliknuo - kaže Dragiša Simić Simke za Informer.

Podsetimo, Stevićeva se sinoć pojavila na jednom prestoničkom dešavanju, gde je otkrila da je njen nekadašnji partner, Dragiša Simić, sa kojim se rastala zbog, kako je rekla, generalove prevare, posetio njen nastup u Budvi.

- Simke me uhodi, došao je na moj nastup u Budvi, mislim da je bio jul mesec. Pojavio se u klubu i ja sam odmah nakon nastupa pobegla sa bine. Nema tu neke preterane reakcije, kada si na bini ti si profesionalac, ne sme ništa drugo da se dešava. Ne bih ga ni primetila da mi vlasnik diskoteke nije pustio poruku i rekao da pogledam u pravcu njegovog separea, a kada sam pogledala imala sam šta i da vidim. Ničim izazvan se pojavio, znao je da nastupam, nije slučajno došao. Moraćete njega da pitate zašto je to uradio, nadam se da nije u penziji i da može da objasni - rekla je Ljupka.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading