DNK Paparazzo Lov
Foto: Promo/Promo Pink

Televizija Pink uspešno je započela još jednu sezonu, a omiljeni formati rijaliti karaktera biće deo programske šeme u aktuelnoj televizijskoj sezoni – jubilarna 15. sezona „Paparazzo lova“ već je počela i nova epizoda čeka vas već večeras od 22 časa, a od 27. septembra na najgledaniju komercijalnu televiziju vraća se i emisija „DNK“, i emitovaće se svake srede od 23 časa.

Kako bi sa svakom novom sezonom bili aktuelni i zanimljivi, ekipa „Paparazzo lova“ stalno unosi novine, što su gledaoci videli već u prvim epizodama. U novoj sezoni, gledaoci će videti nove nekretnine i automobile mnogih poznatih, a tu su naravno i nenadane svađe, saobraćajni prekršaji, nezgode na putu – sve ono što niste mogli da vidite na drugim mestima, videćete u emisiji od koje strahuju poznati. A kao i do sada, kroz sve aktuelne priče vodi vas dobro poznato lice, Ana Pendić Radoš. 

DNK Paparazzo Lov

Promo Pink

 

U večerašnjoj emisiji najpoznatiji paparaci u Srbiji otkrivaju pored koje reke Sloba Radanović gradi kuću od čak 500 kvadratnih metara i kako teku radovi. Ekipa „Paparazzo lova“ došla je i do saznanja da je Saša Popović kupio još jedan skupoceni automobil, dok je drugi rezervisao. Gledaoci će moći da vide najveću balkansku zvezdu, Zdravka Čolića, u situacijama u kojima ga do sada nisu videli, ali i kako izgleda glumica Anđelka Prpić nakon porođaja.

Podjednako zanimljiva biće i 12. sezona emisije „DNK“. Voditeljka Natalija Simović nastavlja da obilazi našu zemlju i utvrđuje podudarnost u slučaju sumnje u roditeljstvo, najtačnijom i najpreciznijom DNK metodom. Tokom prethodnih sezona, Natalija je posetila mnoge porodice koje su bile u sukobu upravo zbog sumnje u očinstvo, a mogli ste da vidite i brojne zanimljive priče, sa neočekivanim ishodom.

DNK Paparazzo Lov

Promo Pink

 

Dragi gledaoci, nećemo ni ovoga puta izneveriti vaša očekivanja, nećemo menjati ono što ste kao format i humanu ideju zavoleli kroz prethodne sezone. Ostaćemo verni vama koji sa uzbuđenjem očekujete svaku novu priču i trudićemo se još više da vam prikažemo pravi život, onakav kakav jeste, bez glume i maski. Sa istim žarom se i ja radujem novim pričama koje ću vam prikazati zajedno sa onima koji su želeli da se njihov život ispriča iskreno. Hvala svima koji nas verno prate i podržavaju - rekla je Natalija.

Jedno je sigurno – očekuju vas nikad uzbudljivije sezone emisija „Paparazzo lov“ i „DNK“. Ne propustite vašu dnevnu dozu skandala i tračeva u „Paparazzo lovu“ večeras od 22 časa, dok ćete nove životne priče u emisiji „DNK“ pratiti već od 27. septembra, svake srede u 23 časa na televiziji Pink.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading