KO JE DEČKO MILENE RADULOVIĆ? Doživeo je ogroman uspeh sa filmom "Zlatni dečko", a ove detalje o njemu niko nije znao!
Foto: Printscreen/instagram

Reditelj Ognjen Janković, koji je poznat i kao član čuvenog rep benda Beogradski sindikat, publici se predstavio svojim prvencem "Zlatni dečko".

On je otkrio kako je upisao Fakultet dramskih umetnosti u Beogradu i što nije izabrao režiju, već produkciju.

- Nisam bio neki sjajan đak. Jurio sam uvek da budem vrlo dobar, ali nisam imao dovoljno dobre ocene da upišem Prvu beogradsku gimnaziju, koja mi je bila u komšiluku. I sad kad pogledam, ponovo bih završio Jedanaestu beogradsku. Ona je bila na drugom kraju grada, baš daleko. Onda sam upisao Ekonomski fakultet, došao do treće godine i onda shvatio da nema više odlaganja i da moram da upišem Fakultet dramskih umetnosti - govorio je Janković za Kurir.

Ognjen

TV Prva printsc

 

Ognjen je paralelno sa studijama i radio:

- Moj prvi posao u životu bio je sportski novinar. Imao sam osamnaest godina. Zaposlio sam se u dnevnom listu s jednim drugom. Otišli smo na konkurs za sportske novinare i kao pasionirani ljubitelji sporta dobili posao. Godinu i po dana sam radio kao sportski novinar, pratio sam basket. Brzo sam shvatio da to nije za mene i da nemam ambiciju u tom pravcu. To se tačno poklopilo s tim nesrećnim studijama ekonomije. FDU je bio pun pogodak, koji mi je utabao put ka karijeri - nastavio je on.

Ognjen je trenutno u vezi sa glumicom, Milenom Radulović, sa kojom je danas došao na suđenje Miroslava Mike Aleksića.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading