OVO JE BAJAGINA NOVA DEVOJKA Par konačno uslikan zajedno, krio je od javnosti, a evo kako izgleda! (FOTO)
Alo

Muzičar Momčilo Bajagić Bajaga ne voli medijski da se eksponira i trudi se da svoj privatan život drži van vidokruga javnosti, ali ne polazi mu uvek za rukom.

Naime, muzičara je, sasvim slučajno, uslikao prolaznik i fotografiju objavio na društvenoj mreži X, nakon čega su slike masovno krenule da se dele dalje.

Momčilo je vozio biciklu sa novom devojkom u potpuno ležernom stajlingu ne obazirući se na okolinu.

Muzičar je delovao namršteno, dok je sa novom devojkom gurao biciklu na blagoj uzbrdici, a kako se navodi dalje u objavi, prolaznik nije želeo njega da uslika, već zastavu iza koja se vijorila, dok je Bajagu uhvatio sasvim slučajno.

Podsetimo, javnost je zatekla vest da se Bajaga razveo od supruge Emilije i to nakon 33 godine braka. On je nakon medijske ćutnje na društvenoj mreži Fejsbuk i sam otkrio da je na brak stavio tačku.

- Iako nisam pristalica javnog mnjenja i toga da se stvari iz privatnog života provlače po žutoj štampi... mada verovatno već svi znate... Pa da se i ja oglasim. Zvanično razveden! - otkrio je on tada na Fejsbuku.

Ekipa emisije "PaparacoLov" uhvatila je nedavno pevača ispred zgrade u kojoj živi, a navodi se dalje i da poznati par živi zajedno, kao i da je on svoju luksuznu nekretninu na Senjaku prodao za 700.000 evra.

Njegova partnerka nije poznata javnosti.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading
Rade

22.03.2024 08:31

Šta kaže javnost ? Da li ga osuđuje što je našao odgovarajuću babu a ne 30 godina mlađu devojku ? 🤔🤙💔